QUI SOM

La Ludoteca de la Casa Groga, és un servei integral de lleure infantil i preadolescent, dirigit a la comunitat des del Centre Cívic Casa Groga, essent el joc en tot moment l’eix vertebrador de la nostra activitat, i l’infant el principal protagonista de la nostra intervenció.

Les educadores de l'equip educatiu pretenem tendir cap a una tasca global i flexible que impliqui treballar conjuntament amb tots els agents socials que els hi són propers (família, escola, barri, districte...) i que, a partir del coneixement previ de l'oferta que ja existeix al territori, oferir un projecte dinàmic i fàcilment adaptable als canvis socials, per tal de donar resposta a les noves necessitats emergents del sector infantil i les seves famílies, amb la intenció de prestar un servei de qualitat a la comunitat.Serveis Ludoteca Casa Groga:

- Grup Joc en família matins: Dimarts i Dijous de 10 a 12h. Infants de 0 a 3 anys i família. Places 12 infants i 12 acompanyants.

- Grup Joc en família tardes: Divendres de 16:30 a 19h. Infants de 0 a 3 anys i família. Places 12 infants i 12 acompanyants.

- Espai de joc: Dimecres de 10 a 12h. Infants de 0 a 3 anys i família. Places 12 infants i 12 acompanyants.

- Grup de Petits: Dimarts i Dijous de 16:30 a 19h. Infants de I4 i I5. Places 24 infants

- Grup de Grans: Dilluns i Dimecres de 16:30 a 19:30h. Infants de 1er a 6è primària. Places 24 infants.Més informació:

https://www.instagram.com/ludotecacasagroga5/

https://linktr.ee/ludoteca_casa_groga

Compartir