QUI SOM

Qui som?

La Ludoteca de la Casa Groga, és un servei integral de lleure infantil i preadolescent, dirigit a la comunitat des del Centre Cívic de la Casa Groga, essent el joc en tot moment l’eix vertebrador de la nostra activitat, i l’infant el principal protagonista de la nostra intervenció.

Pretenem tendir cap a una tasca global i flexible que impliqui treballar conjuntament amb tots els agents socials que els són propers (família, escola, barri, districte...) i que, a partir del coneixement previ de l'oferta que ja existeix al territori, oferir un projecte dinàmic i fàcilment adaptable als canvis socials, per tal de donar resposta a les noves necessitats emergents del sector infantil i les seves famílies, amb la intenció de prestar un servei de qualitat a la comunitat.

 

Serveis Ludoteca Casa Groga:

- Grup Joc en família matins: Dimarts i Dijous de 10 a 12h. Infants de 0 a 3 anys i família. Places 10 infants i 10 acompanyants.

- Grup Joc en família tardes: Divendres de 16:30 a 19h. Infants de 0 a 3 anys i família. Places 10 infants i 10 acompanyants.

- Grup de Petits: Dimarts i Dijous de 16:30 a 19h. Infants de P4 i P5. Places 10 infants

- Grup de Grans: Dilluns i Dimecres de 16:30 a 19:30h. Infants de 1er a 6è primària. Places 10 infants.

Compartir