DESPLAÇA'T | 20a edició
Festival d'arts de carrer

Disseny: Miquel Albiac

25/05/2024 > 26/05/2024

Desplaça’t 2024: Celebrant 20 anys d’innovació i creativitat al Festival d’Arts de Carrer de la Casa Groga
 
El Festival d’Arts de Carrer de la Casa Groga commemora el seu 20è aniversari amb una celebració especial que convida tota la ciutadania a unir-se en una festa de creativitat i diversió.
 
 
DISSABTE 25 DE MAIG
 
Des de les 12 hMonturiol's Band posarà el ritme mentre els assistents s'uneixen a la pintada del Mur Jove, un taller de grafit a càrrec de Malicia. Es podrà veure el resultat d’una exposició col·lectiva, creada especialment pel festival de l’alumat de Batxillerat Artístic de l’Institut Vall d'Hebron. Es podrà participar en el campionat de ping pong i en la instal·lació interactiva El Minigolf creada per Mumusic Circus. Presentació a càrrec d’Alba Millaruelo.
 
A les 18 h: La jornada seguirà amb l'Exhibició de Danses Urbanes a la plaça Meguidó, amb actuacions de la Cia Fabulous Funkers ,Colectivo KAMPAI i el duo format per Miriam Valero i Guillem Sanabra  entre d’altres, presentat per en MORA, ballarí de popping i freestyle.
 
 
DIUMENGE 26 DE MAIG
 
A partir de les 12 h: Les activitats es mantenen amb una oferta especial per a les famílies, incloent-hi espectacles de circ de la mà de l’alumnat de 4t de primària de l’escola Mare de Déu de Montserrat, que presenta l’espectacle de carrer creat de manera col·lectiva amb l’acompanyament d’artistes professionals del circ i el ritme de la batucada TocatsXGravi de l'escola Gravi. Hi haurà també tallers de circ per als més petits. 
 
A les 18 h: La Marató d'espectacles et dona l'oportunitat de veure quatre actuacions espectaculars que combinen la dansa, el clown i diverses disciplines de circ:
  • Funkypedia: a càrrec de la Cia De tal palo
  • Araké : a càrrec de la Cia Clara Larcher 
  • IN: a càrrec de la Cia Emiliano Alessi  
  • L'ànima dels desitjos: a càrrec de la Cia Non Project Vertical Dance.

Tot conduït per l'entramaliat Jordi Ciurana

 
A les 19.30 h: Per cloure el festival amb una nota espectacular la cia Lanordika presenta "Cándido", un espectacle de circ que transporta els espectadors a un món de màgia i ingenuïtat.
 
A les 20.30 h: El festival culminarà amb el tradicional Lluïment de foc a càrrec de la Colla de Diables i Diablons de Montbau
 
 
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.
Agraïm la col·laboració del Taller de Fusteria de l'Escola FEP Aprenents EE i Mercabarna. 

Vídeo realitzat per Ozzy Tiunturs, Jordi Romero.

On: Plaça Meguió

Compartir