Al Raconet tenim a la vostra disposició una impressora 3D, amb l’objectiu de donar suport a l’exercici de la creativitat de manera autodidacta, per a desenvolupar projectes en 3D. En cas que no sapigueu com dissenyar els vostres objectes en 3D per poder imprimir-los, fem tallers i càpsules periòdicament per aprendre’n. A demés us podeu posar en contacte amb nosaltres per rebre assessorament i realitzar el projecte.

És imprescindible demanar cita prèvia per correu electrònic a informacio@ccguinardo.cat

Preus servei d’impressió 3D:
De 1 a 50 metres: 2,00€
De 50 a 100 metres: 4,00€
De 100 a 150 metres: 8,00€
-Tots els preus s’expressen sense l’IVA inclòs.-Funcionament: Per imprimir s’ha de posar un pendrive USB dins de la impressora amb el disseny dels objectes que es volen imprimir. En el cas que no tingueu pendrive, el centre us en facilitarà una per a la impressió en concret. Tenim a la vostra disposició ordinadors amb internet, des d’on es poden descarregar els dissenys dels objectes. Els arxius a imprimir han de ser en format GCODE, (o els podem transformar des d’un .STL, .3MF o .OBJ).

Material: Al centre disposem de material per imprimir de diversos colors i materials. En el cas que es necessiti un altre color o material, l’usuari/a pot portar el seu propi material.

Per més informació contacteu a: informacio@ccguinardo.cat

Comments

Comments are closed.