Al Centre Cívic Guinardó disposem d’una impressora 3D disponible per als usuaris que vulguin fer impressions en 3 dimensions. En cas que no sapigueu com dissenyar els vostres objectes en 3D per poder imprimir-los, fem tallers i càpsules periòdicament per aprendre’n.

El concepte d’impressió ha depassat la tinta i el paper, i ara tenim a la nostra disposició poder imprimir objectes en 3 dimensions. Tot el que puguis imaginar ara ho pots crear.

El procediment per poder fer ús de la impressora és el següent:

Horaris d’accés a la impressora i escànner 3D:

  • Dilluns i dimecres, de 12.30 a 14 i de 16.30 a 18.30.

Podeu venir lliurement, però us recomanem que demaneu reserva a: info@raconet.cat

Funcionament: Per imprimir s’ha de posar una targeta de memoria tipus SD dins de la impressora amb el disseny dels objectes que es volen imprimir. En el cas que no tingueu targeta SD, el centre us en facilitarà una per a la impressió en concret. Tenim a la vostra disposició ordinadors amb internet, des d’on es poden descarregar els dissenys dels objectes. Els arxius han de ser en format GCODE, (o els podem transformar des d’un .STL, .3MF o .OBJ).

Material: Al centre disposem de material per imprimir de diversos colors i materials. En el cas que es necessiti un altre color o material, l’usuari/a pot portar el seu propi material.

Per més informació contacteu a: info@raconet.cat

Comments

Comments are closed.