CELEBREM ELS 40 ANYS DEL CENTRE CÍVIC

CELEBREM ELS 40 ANYS DEL CENTRE CÍVIC

 

postal

 

 

Una xifra històrica! El 12 de desembre del 1982 es va inaugurar el Centre Cívic Sant Martí gràcies a les reivindicacions veïnals. Quaranta anys després, segueix en marxa amb més activitats i més vida que mai. I tot gràcies a vosaltres que ho heu fet possible! Són moltes les persones, els grups i les entitats que tenen com a referent aquest espai, i és per això que tenim previstes sorpreses i activitats especials per celebrar-ho tots junts.

 

MAIG

 

escocells

 

PLANTADA D’ESCOCELLS 

Divendres 27 de maig a partir de les 17.30 h.

A la plaça de davant del centre cívic

Organitzat amb el Casal Infantil de Sant Martí

Inscripció prèvia al web del centre cívic

 

T’agradaria que hi hagués més flors als carrers? Entre tots omplirem de plantes els escocells dels arbres de davant del centre cívic. Farem feina de jardiners i jardineres!

 

Inscripcions: Aquí

 

Rumbón

VINE A CELEBRAR ELS 40 ANYS A LA FESTA “EL RUMBÓN”

Divendres 27 de maig a partir de les 19 h.

A la plaça de davant del centre cívic

Amb el col·lectiu La Otra Rumba

 

Comencem la tarda amb una classe de salsa “callejera” oberta a tothom.

Després el col·lectiu d’amics i amigues La Otra Rumba, ens faran gaudir d’una tarda molt especial, a l’aire lliure, plena de ball i bones vibracions. I si us ve de gust prendre alguna cosa: també tindrem servei de bar!

La Otra Rumba són un col·lectiu de melòmans amb passió per la música en vinil: majoritàriament la salsa, però movent-se cap a altres ritmes del món com la cúmbia, el boogaloo, el funk… 

 

RECOL·LECCIÓ, ROTACIÓ I ASSOCIACIÓ *

Divendres 6 de maig, a les 18 h. | Preu: Gratuït

 

Si vols saber més sobre els cultius de temporada, el seu cicle de cultiu, les associacions i les rotacions no et pots perdre aquest taller.

 

JUNY

 

PLANTEM-NOS EN FAMÍLIA*

Dilluns 27 de juny a les 12 h. | Gratuït

Per a infants de 6 a 12 anys acompanyats per una persona adulta.

 

Aprendrem les relacions entre plantes de l’hort i com els hi agrada combinar-se. Prepareu-vos per posar les mans a la terra! Us emportareu una planteta pel vostre balcó o finestra.

 

* Tallers que es realitzen al nou hort urbà del centre cívic. Un nou projecte per continuar gaudint dels espais de l’edifici d’una forma diferent. 

 

JUNY I JULIOL

 

 

JAZZ A LA FRESCA

Dijous 30 de juny, 7 i 14 de juliol, a les 19 h.

A la plaça de davant del centre cívic

Organitzat amb l’Auditori Sant Martí

 

Tres concerts de música jazz a l’aire lliure amb diferents formacions musicals. Tardes d’estiu a la fresca amb bona música! També disposarem de servei de bar!

 

 

Compartir