52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

#25N, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones 2019

Centres Cívics de Barcelona
Fins al 05/12/2019
  • Art i exposicions
  • Ciències socials
  • Cinema
  • Familiar
  • Rutes i visites
  • Teatre

Què podem fer per celebrar la data?

Posem fi a les violències masclistes ARA! Ha estat mitjançant la lluita col·lectiva com hem pogut identificar les formes amb què es manifesta la violència. Hem trencat els silencis i hem alçat la veu per empoderar-nos i projectar-nos amb esperança en un futur lliure de prejudicis i estereotips que es fonamenta en relacions lliures i respectuoses.

El camí cap a aquest futur el construïm ara, i per això avui ens volem centrar en la Barcelona del present, una ciutat combatent, que lluita de manera conjunta, que es reinventa, que rebutja totes les formes de masclisme, amb les quals s’enfronta.

I també per això, enguany posem sobre la taula la necessitat de sumar esforços pel que fa a aquest objectiu, i ens adrecem a l’altra meitat de la societat, als homes, amb el convenciment que només construint nous models de masculinitat podem gaudir amb plenitud d’aquest present feminista. És ara quan toca desmuntar les complicitats que legitimen la violència, desafiar les actituds masclistes, no callar davant la injustícia i atrevir-se a dir el que es pensa. Davant la violència masclista, digues el que penses: és ara quan cal implicar-s’hi, no demà. Perquè molt abans del futur, el present ja és feminista: #ElPresentÉsFeminista

(text extret de la campanya oficial d'enguany)Els Centres Cívics de Barcelona us hem fet diversos reculls temàtics sobre totes les activitats que podeu fer aquests dies:

· 5 activitats familiars entorn el #25N

· 5 itineraris liles

· 6 xerrades per aprofundir en el #25N

· 6 pel·lícules per veure al voltant del #25N

· 7 peces teatrals a les envistes del #25N

· 8 exposicions per visitar aquest #25N

Activitats relacionades