52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

3 exposicions del Temporals per iniciar el curs

CC Pati Llimona, CC Pere Pruna i CC La Casa Elizalde
Fins al 27/10/2022
  • Art i exposicions

Torna el circuit d’art contemporani als barris

A final d’any, s’acaba la primera edició del Temporals, el programa itinerant de projectes d’art contemporani que va engegar al mes de gener passat. Abans no es coneguin les noves propostes de la segona edició, però, encara podeu visitar les deu exposicions així com participar en les diverses accions i tallers programats. Aquest mes de setembre, se n’inauguren tres:

La fotògrafa Paula Artés porta Firma al CC Pati Llimona (del 08/09 al 27/10). Aquesta exposició qüestiona el control ciutadà per part de l’Estat en activitats tan innocents com simples processos burocràtics. A banda de la col·lecció fotogràfica, que s’inaugura el dijous 8 de setembre a les 19.00 h, hi haurà una visita comentada amb l’artista (18/10 – 18.30 h) i una sortida fotogràfica per retratar les càmeres de videovigilància que es poden veure al voltant de l’equipament de Ciutat Vella i crear un mapa amb totes les aportacions.

Al Districte de Sarrià – Sant Gervasi, el CC Pere Pruna acull l’últim muntatge de Memòria roja per part de l’artista Aurea Estellé Alsina del 8 de setembre al 31 d’octubre. El projecte busca recuperar la memòria i donar veu al patiment del bàndol republicà, brutalment represaliat durant la postguerra. Des de la inauguració (08/09 - 19.00 h) amb la visita comentada i fins a final d’octubre, podreu apuntar-vos a l’itinerari pel barri L’ombra del 39 (08/10 – 10.00 h) on es descobriran històries de la postguerra i al taller de fanzines (20/10 – 16.30 h).

Finalment, Our garden s’exposa al CC La Casa Elizalde del 12 de setembre al 28 d’octubre. L’artista Román Yñán mostra, al Districte de l'Eixample, el diari fotogràfic que va retratar durant dotze anys i on hi ha plasmat el creixement dels seus fills i el qual equipara amb un jardí. Si voleu aprofundir en l’exposició, teniu tres oportunitats per fer una visita comentada (12 i 29/09 – 19 h i 27/10 – 19.00 h) amb Yñán, apuntar-vos al taller de creació d’una guia botànica (08/10 – 11.00 h) o al conte caminat El jardí secret (22/10 – 11.00 h). I si durant aquest any vau emportar-vos llavors d’aquest projecte al CC Can Basté o al CC Guinardó, porteu les plantes primerenques a la Casa Elizalde per crear un jardí col·laboratiu. Us hi podeu apuntar des d’aquest enllaç.

Activitats relacionades