52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Art Photo Bcn als Centres Cívics de la ciutat

Aquestes propostes ja han passat

Del 23 al 25 de juliol: Festival i Fira de Fotografia Art Photo Bcn 2021

El Festival i Fira de Fotografia Art Photo Bcn 2021 arriba amb la seva vuitena edició amb quatre Centres Cívics de la ciutat com a expositors: CC Can Basté, CC Guinardó, CC Pati Llimona i CC Casa Golferichs. La Fira se celebrarà aquest cap de setmana, del 23 al 25 de juliol, amb l'objectiu de dinamitzar i crear xarxa entre tots els participants, expositors i professionals que hi formen part.

Gràcies a la celebració d'aquesta fira, s'han programat diferents activitats durant tot el cap de setmana per presentar als diferents autors i autores, a més de taules rodones i el més important pels participants: l'entrega de premis de l'Art Photo Bcn 2021. 

Durant les darreres setmanes de juliol, aquests i altres equipaments han allotjat exposicions com "À la ville de..." al CC Parc Sandaru, "Fotógrafas" al CC Sagrada Familia, "The Boss Is Here" al CC La Farinera del Clot, "Welcome to the barrio" al CC Pati Llimona, "STRATA" al CC Casa Golferichs o "Firma," al CC Can Basté. Dintre del marc d'aquestes exposicions també s'han dut a terme diferents tallers als centres duts a terme pels mateixos autors i autores.

No et perdis una fira plena de fotografia al Centre d'Arts Santa Mònica!

Activitats relacionades