52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible també als Centres Cívics

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona dona suport a la capitalitat de la ciutat organitzant activitats al voltant de l'alimentació sostenible.

Aquest any 2021 la ciutat de Barcelona es converteix en Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible acollint la Cimera de Ciutats del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà durant la tardor, amb l'objectiu de desplegar un conjunt de polítiques i projectes alimentaris a curt termini per situar a Barcelona entre les ciutats referents en aquest àmbit i donar resposta a l'Emergència Climàtica.

Per aquest motiu, la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat ha volgut donar suport a aquesta iniciativa organitzant activitats al voltant de l'alimentació sostenible als diferents equipaments durant els següents mesos.

Aquest cicle d'activitats comença el 13 de setembre al CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán amb una xerrada de presentació de l'exposició 'Alimentant la vida per fer front al desplaçament forçat a Colòmbia', mostra que es podrà visitar al mateix centre fins al 30 de setembre.

I a partir d'octubre podreu trobar activitats familiars, tallers, espectacles, xerrades, taules rodones, cine fòrums... als següents Centres Cívics de la ciutat: CC Baró de Viver, CC Bon Pastor, CC Drassanes, CC Sortidor, CC La Sedeta, CC Sagrada Família, CC Fort Pienc i CC Can Deu. Consulta la programació aquí!

És moment de fer costat l'alimentació sostenible i accessible per a tothom, l'agricultura urbana o els productes de proximitat! I la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona s'apunta a divulgar tota la informació necessària entre els veïns i veïnes de la ciutat.

Activitats relacionades