52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Espectacles accessibles per a tothom

Diversos centres cívics
08, 09/02, 13, 29/03, 03, 05, 25 i 26/04/2020
 • Familiar
 • Música
 • Teatre

Propostes que incorporen sistemes per facilitar-ne l'accessibilitat

La xarxa de Centres Cívics de Barcelona continua apostant per fer accessible per a tots els públics la cultura, posant especial èmfasi en aquelles activitats dirigides a la canalla.

Això es pot comprovar, sobretot, a la setena edició del circuit Barcelona Districte Cultural, on diverses propostes comptaran amb mesures d'accessibilitat.

Com per exemple, en el concert que la Joina Canyet farà al CC La Farinera del Clot (08/02 – 22.00 h) i al CC Albareda (13/03 – 20.00 h). Podreu accedir a la interpretació en llenguatge de signes en català, al bucle magnètic i a la subtitulació. I la proposta és ben interessant, ja que la rapera empordanesa porta el seu primer disc feminista, reivindicatiu i molt personal Companyes on les paraules són vitals.

Coneixeu el conte del Flautista d'Hamelín? Aquella història de la vila infestada de rates que, un cop alliberada de la plaga, no va voler pagar la feina i el flautista es va emportar les criatures fent sonar una nova melodia irresistible? Doncs resulta que entre tota la quitxalla hi havia una nena que ni hi sentia. Els Farrés brothers tornen a explicar la rondalla, confirmant que alguns desavantatges poden ser travetes i alhora trampolins. Podeu veure El silenci d'Hamelín al Centre Sant Pere (09/02 – 12.00 h), al CC Tomasa Cuevas (29/03 – 12.00 h) i al CC Parc Sandaru (25/04 – 18.00 h) amb audiodescripció, bucle magnètic, interpretació en llengua de signes en català, subtitulació així com una visita tàctil mitja hora abans de començar la funció.

Continuant dins el circuit, trobem l'espectacle Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol de la companyia La pera llimonera. Les peripècies d'aquesta colla tan peculiar, un espectacle per a infants de més de 6 anys, es podrà veure al CC Baró de Viver (03/04 – 18.30 h) i a l'Auditori Sant Martí (26/04 – 12.00 h) amb audiodescripció, bucle magnètic, interpretació en llengua de signes en català, subtitulació així com una visita tàctil mitja hora abans de començar la funció.

No ens oblidem de la funció familiar Set ratolins dins les matinals de diumenge al CC Casa Elizalde (05/04 – 12.00 h). Aquest espectacle està dotat amb mesures d'accessibilitat per a infants amb sordesa o ceguesa.

Les mesures accessibles no es limiten només als espectacles. A final de desembre, per posar un exemple, el CC La Farinera del Clot va fer una visita guiada per a persones cegues per l'exposició d'escultura L'evolució de la forma de Marisa Ordóñez. O els tallers de cuina amb llenguatge de signes que es van fer al CC El Sortidor dedicats al kiwi i a la galera.

Activitats relacionades

 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Propostes per continuar actius des de casa

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Durant el confinament sanitari
 • Propostes per continuar actius des de casa

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Durant el confinament sanitari