52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estimat diari

Diversos centres cívics
Del 22/09 al 30/07/2020
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

La mostra itinerant s'exposa a diversos centres cívics

Quaranta-cinc dies seguits sense sortir de casa. Quaranta-cinc dies seguits de neguit. Quaranta-cinc dies seguits sense anar a escola. Quaranta-cinc dies seguits d'incertesa. Quaranta-cinc dies seguits sense quedar amb la colla. Quaranta-cinc dies seguits de confusió. Quaranta-cinc dies seguits sense anar a la plaça. Quaranta-cinc dies seguits de melancolia. Quaranta-cinc dies seguits de mirar per la finestra.

Per als infants, el confinament va ser particularment estricte. A partir del 26 d'abril, van poder començar a treure el nas de casa i a relacionar-se, tot i que les mesures de seguretat van seguir sent molt severes. Però com van viure l'experiència des del 13 de març?

A final de març, l'Ajuntament de Barcelona va publicar el web Estimat diari per tal que les criatures poguessin expressar-hi els sentiments, penjar-hi fotografies o dibuixos i compartir-hi vídeos amb les activitats del dia a dia. A més de poder-ho consultar al web, el material rebut es guarda a l'Arxiu Municipal. És un testimoni de la pandèmia extraordinari que queda per a la història i que dóna veu directament als seus protagonistes.

Del 22 de setembre i fins al 24 d'octubre, podreu visitar l'exposició Estimat diari al CC Pati Llimona. La mostra s'ha creat amb la voluntat de promoure la reflexió sobre com el confinament ha condicionat la societat i què se'n pot aprendre.

Estimat diari és una exposició itinerant que recorrerà tota la ciutat fins a l'any vinent. Els dies 14, 15 i 16 d'octubre serà a l'Ajuntament de Barcelona amb motiu de la Biennal del pensament i sortint de Ciutat Vella, anirà al Poble-sec. Entre el 5 i el 26 de novembre, la mostra Estimat diari s'exposarà al CC Albareda. Posteriorment passarà pel CC Baró de Viver del 27 de novembre al 5 de gener del 2021. Al CC Ateneu Fort Pienc la podreu visitar entre el 7 i el 29 de gener, des d'on farà el salt cap al CC Can Verdaguer del 2 al 26 de febrer. Al CC La Farinera del Clot s'exposarà a partir del 2 de març i fins al 12 d'abril, que passarà tot seguit a la Biblioteca Jaume Fuster. Tornarà als Centres Cívics de Barcelona exhibint-se al CC Joan Oliver - Pere Quart entre el 17 de maig i el 21 de juny. Totes les sales d'exposicions per on passa Estimat diari són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Activitats relacionades