52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Llums, càmera i acció! Comença el Calidoscopi Cultural 2023

Diversos centres civics
Març, abril i maig del 2023
  • Cinema

Apunteu-vos als tres tallers cinematogràfics de guió, filmació i muntatge

Després de conèixer com sona el Districte de Sant Andreu, d’haver-lo fotografiat en plena pandèmia, d’haver-ne omplert els escenaris i d’haver rigut de valent amb l’humor feminista, el cinema és l’eix central del Calidoscopi Cultural 2023, l’edició més participativa que mai.

A banda de la programació que hi haurà a cada equipament els mesos d’abril, maig i juny, la comissària Carol Rodríguez, conjuntament amb els equipaments culturals del Districte, us proposen que us impliquen al màxim en la creació dels continguts del cicle d’enguany.

Per assolir-ho, s’han programat tres tallers relacionats amb el cinema: un de guió, un segon de filmació i un tercer de muntatge. Els tres cursos, dirigits per professionals de reconegudíssima trajectòria, són gratuïts i tenen una durada aproximada de trenta hores. Hi ha quinze places disponibles.

 
Guió cinematogràfic amb Marina Rodríguez
CC Baró de Viver
13, 15, 20 ,22, 27, 29/03, 11 i 12/04 – De 17:30 a 20:00 h

Escriure un guió que narri una història ambientada en els set barris del Districte és l’objectiu del primer taller. El resultat serà portat a la gran pantalla pels equips de filmació i de muntatge.

 
Filmació amb Raquel Barrera i Ingride Santos
CC Bon Pastor
15, 22, 29/04 i 06/05 – De 10:00 a 14:00 h

Amb el guió escrit al primer taller, es passarà al pas següent: el càsting d’actrius i actors, localització dels escenaris i gravació per obtenir els plans del curtmetratge. Es repartiran els diferents rols d’un equip audiovisual per fer realitat la creació audiovisual entre les persones apuntades al taller.

 
Muntatge amb Aleix Fernández
CC Navas
09, 12, 16, 19, 23, 26, 30/05 i 02/06 – De 18:00 a 20:30 h

El tercer i últim pas serà donar forma al material gravat durant el segon taller d’edició audiovisual. Es disposarà d’un equip especialitzat per treballar en la peça final, fent que cada detall quedi perfectament encaixat i llest per a exhibir com qualsevol altre curtmetratge audiovisual professional.

 
El resultat final es projectarà com a acte central del cicle. Per a més informació, podeu consultar el programa en PDF dels tallers o el web del Calidoscopi Cultural 2023.

Activitats relacionades