En aquesta edició del Calidoscopi Cultural, cicle organitzat pel Districte de Sant Andreu i els equipaments, intentarem construir la identitat del territori a través de la fotografia i la imatge en moviment.

Durant el març i l'abril, tothom apassionat de la imatge o que s'estigui iniciant podrà participar i aprendre de cadascun dels tallers del Calidoscopi Cultural amb l'objectiu d'aprofundir en l'enfocament de la territorialitat viscuda i la relació entre el veïnat i el paisatge urbà viu.

Fent servir processos analògics amb càmeres de gran format, Polaroid, tècniques de cinema analògic en 16 mm i altres, construirem una documentació actual dels set barris que acabarem plasmant en un diari antropològic contemporani.

Per formar part del projecte no és necessari comptar amb un nivell d’imatge o fotografia concret: només tenir ganes d’aprendre i de treballar colze amb colze amb professionals de renom que ens guiaran en el procés. Així que escull i apunta’t al taller que més encaixi amb les teves inquietuds per aprofundir en l’anàlisi de la realitat del territori a partir de la imatge. 

Notícies

Us donem la benvinguda al Calidoscopi Cultural 2020

10/02/2020 - 16:15

En aquesta edició del Calidoscopi Cultural, cicle organitzat pel Districte de Sant Andreu i els equipaments, intentarem construir la identitat del territori a través de la fotografia i la imatge en moviment.

El Calidoscopi Cultural 2020 arriba carregat de noms propis

11/02/2020 - 11:42

Comissariat pel World Press Photo Samuel Aranda, el cicle d'enguany inclou tallers d'imatge i fotografia documental de Camilla de Maffei, Roberto Feijoo, Israel Ariño, Adriana Vila, Eugeni Gay i Carmen Secanella.

el fotoperiodista fotograf samuel aranda entrevistat per la ntoni bassas a la redaccio del diari ara FOTO XAVIER BERTRAL DIARI ARA BARCELONA

El World Press Photo Samuel Aranda comissionarà el Calidoscopi Cultural 2020

13/02/2020 - 12:51

El fotògraf Samuel Aranda ha documentat durant els darrers 15 anys els conflictes, els processos migratoris i les problemàtiques socials arreu del món.

Adriana Vila, identitat i memòria de Congrés-Indians en 16 mm

17/02/2020 - 18:16

Cineasta dedicada a la creació documental, l’estudi etnogràfic reflexiu i l’experimentació fílmica en diferents formats. Doctora en Antropologia per la UB i professora de cinema documental i experimental a centres formatius i artístics.

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa