52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Quins equipaments romandran oberts a l'agost?

Aquestes propostes ja han passat

100% Estiu obert

Durant l'agost d'aquest estiu molts centres cívics de la nostra ciutat romandran tancats per vacances. Però no tots: 8 dels 52 equipaments de la ciutat estaran oberts (això sí, amb un horari diferent) durant l'agost. Vols saber quins són i quin funcionament tindran durant el mes més calorós de tot l'any? Aquí us ho expliquem!

El Centre Cívic del Besòs estarà obert als matins
Al districte de Sant Martí, el Centre Cívic Besòs obrirà cada matí (de 10h a 14h) de dilluns a divendres. L'equipament continuarà durant aquest mes encara de vacances escolars oferint tallers matinals pels infants: taller de circ infantil i taller d'art "pintem un conte infantil" per a infants de 6 a 12 anys.

5 centres cívics oberts al districte de Sant Andreu
El Centre Cívic Navas i el Centre Cívic La Sagrera "La Barraca" romandran oberts en horari de tarda per oferir un refugi climàtic als veïns del districte i, a més, el Centre Cívic Baró de Viver oferirà diferents tallers familiars tots els dimecres d'agost de 18:30h a 19:30h. Trobareu tallers per agilitzar la memòria, per aprendre més del món de les arts escèniques amb titelles o màscares i per crear polseres i poder lluir-les durant les vacances.

Nou Barris també ens espera amb 2 equipaments oberts
El Centre Cívic Torre Llobeta romandrà obert de dilluns a divendres de 17h a 21h amb diferents activitats gratuïtes tant pels més petits com pels més grans de la casa. Pels infants, tots els dimarts d'agost seran "Diver-Dimarts" a l'equipament amb jocs, música, balls... Però també trobarem els dimecres altres activitats familiars com clown, màgia o contes. Pels més grans, el mateix equipament oferirà tertúlies d'estiu tots els dijous a les 19h i espectacles de música, teatre i comèdia tots els divendres a les 20h.
D'altra banda, el Centre Cívic Can Verdaguer també podreu trobar-lo obert amb un horari reduït!

100% ESTIU OBERT!

Activitats relacionades

 • Una tarda plena d’activitats

  On:
  CC Can Castelló
  Quan:
  14/06/2023
 • L’edició d’enguany se centra en el món de l’audiovisual

  On:
  Centres cívics del Districte de Sant Andreu
  Quan:
  Fins al 22/06/2023
 • Punt de trobada de creació experimental al Convent de Sant Agustí

  On:
  CC Convent Sant Agustí
  Quan:
  Del 6 al 10/06/2023