52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Torna el Festival Barcelona Dibuixa a la ciutat

CC Can Felipa, CC Besòs i CC Sant Andreu
24/10/2021
  • Art i exposicions

3 Centres Cívics participaran en la gran cita del dibuix, coorganitzada pel Museu Picasso i l’ICUB, que posa la mirada en l’alimentació sostenible a través de 36 tallers.

El diumenge 24 d’octubre podreu dibuixar per tota la ciutat de Barcelona —museus, teatres, centres cívics, culturals i universitaris...— i, a més, seguint les propostes i instruccions d’excel·lents professionals. És el Festival Barcelona Dibuixa, un esdeveniment que ja s’ha convertit en un clàssic de la tardor, i que aquest 2021 alinea els seus continguts amb els de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. El festival, amb el lema “Menja’t el món”, té la direcció artística del Museu Picasso en coproducció amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i inclourà fins a 36 tallers per a tots els gustos i edats, ininterrompudament de les 11.00 a les 19.00 hores.

Barcelona Dibuixa és un esdeveniment que evidencia la importància del fet de dibuixar, una experiència que fa emergir emocions i sentiments, i és, alhora, una forma de coneixement, d’expressió i d’apropament a la cultura. També és una jornada per compartir un moment creatiu i lúdic, un dia emocionant en què la creativitat conjunta genera felicitat, diversió i aprenentatge.

El festival és present en una gran diversitat d’entitats culturals i de barris de la ciutat i es podrà assistir als tallers cal inscripció prèvia. Dintre d'aquestes entitats culturals podrem trobar tres equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona: el Centre Cívic Can Felipa, el Centre Cívic Besòs i el Centre Cívic Sant Andreu, on es duran a terme els següents tallers:

CC Can Felipa: 'A punt de passar-se' No saps dibuixar? No et preocupis, vine al gimnàs del dibuix i exercita els dits. A càrrec dels estudiants de BAU, Centre Universitari de Disseny.
CC Besòs: 'Ets el que menges o menges el que ets?' Una proposta per investigar, jugar i crear a partir dels aliments com a protagonistes. A càrrec de Susana Malagón (Experimentem amb l'ART).
CC Sant Andreu: 'Orgànic' El dibuix es descompon, es transforma i fins i tot explota. A càrrec de Dana Jasovich.

Aquí podràs trobar tota la programació i, per més informació, pots visitar el web barcelona.cat/barcelonadibuixa.

Activitats relacionades