52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Argumenta BCN - Tardor 2022

La vida en un món accelerat / Els vincles en l’entorn urbà

  • Projecte
  • Activitats
  • Calendari
Data inici: 
13/10/2022
Data fi: 
01/12/2022

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona enceta la tercera edició del programa #argumentaBCN, que va començar la tardor del 2021 al CC Golferichs.

 
En aquesta ocasió, experts, docents i investigadors de diverses disciplines conversen i comparteixen el seu coneixement al voltant de dos eixos temàtics que vertebren la nostra experiència quotidiana a la ciutat: La vida en un món accelerat i Els vincles en l’entorn urbà.

 
Aquestes dues qüestions articulen un seguit de xerrades que exploren, des de diferents mirades, com el temps i el seu control condicionen la vida urbana contemporània. La importància sobrevalorada de la capacitat de productivitat o l’acceleració de les nostres vides són algunes de les causes de determinades situacions de precarietat. Com també ho és l’impacte que té un món estressant en la salut física i mental d’una part de la ciutadania. Al mateix temps, s’estan plantejant noves formes de resistència com a reacció a aquest ritme de velocitat imparable per tal d’imaginar altres futurs possibles i avançar cap a ciutats més habitables i que potenciïn els vincles i la vida en comunitat.

 
Són vint sessions repartides entre cinc centres cívics: CC Golferichs, CC El Sortidor, CC Navas, CC Torre Llobeta i CC Vil·la Florida. Amb la participació a cada xerrada de dos convidats i un moderador es vol potenciar un format de conversa propera, fluïda i oberta a la participació. També es compta amb la col·laboració d’agents i entitats dels territoris on s’ofereixen les trobades per contrastar la seva visió amb la d'especialistes i experts.

 
Descarregueu el programa en PDF.

Ex. 06/10/2022
Ex. 06/10/2022
  • Aquesta setmana
  • La setmana vinent
  • Totes les dates
  • Activitats passades