El Convent de Sant Agustí, equipament amb nova especialització en ocupació i mirada específica sobre els joves

dijous, 23 setembre, 2021 - 14:07

OCUPACIÓ. Barcelona Activa ha apostat per incorporar a partir d’aquest mes de setembre el Convent de Sant Agustí a la xarxa d’equipaments propis especialitzats en ocupació.

Partint de la nova orientació de la Direcció Executiva d’Estratègies de Foment de l’Ocupació de Barcelona Activa s’ha apostat per incorporar a partir d’aquest mes de setembre el Convent de Sant Agustí a la xarxa d’equipaments propis especialitzats en ocupació.

Aquest equipament de Barcelona Activa al districte de Ciutat Vella (situat a la Plaça Pons i Clerch, 2, 1a planta), que fins ara havia estat referent en emprenedoria i ocupació, passarà a oferir serveis 100% en l’àmbit de l’ocupació, donant assessorament a persones en la recerca de feina i/o que vulguin millorar la seva ocupació oferint diversos serveis i programes d’orientació professional i laboral, formació ocupacional i recerca de feina amb l’objectiu d’adequar el seu perfil professional a les necessitats del mercat laboral i a les demandes concretes de les empreses.

En aquest sentit, el Convent de Sant Agustí tindrà una mirada específica sobre el col·lectiu jove i per tant, adequarà en breu la seva imatge per ser més atractiu i amable al públic més jove.

Al nou Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella 2021-2023, la promoció de l’ocupació de qualitat és especialment rellevant i prioritza la intervenció amb col·lectius en situació d’especial vulnerabilitat, com és el cas de la població jove. En aquest sentit el Convent de Sant Agustí esdevindrà un actor clar per aconseguir els objectius plasmats al Pla referents a ocupació.

Els nous serveis territorialitzats dels que disposa el Convent de Sant Agustí son els següents:

  • Programa “Fem Feina, Fem Futur”: servei presencial i telemàtic, que ofereix orientació i acompanyament per l’ocupació, d’acord a un model d’ocupabilitat per competències. També s’ofereixen activitats de suport psicològic per reforçar el procés de recerca de feina.

Dirigit a dos franges d’edat: població adulta, major de 30 anys i població jove, menor d’aquesta edat.

  • Punt d’informació per l’Orientació i la Recerca de Feina: atenció presencial i personalitzada per resoldre els dubtes de la ciutadania en matèria ocupacional, alhora que deriva a recursos interns i externs d’utilitat per persones en procés d’orientació, de recerca de feina i auto ocupació (Horari: de 9 h a 13 h, de dilluns a divendres).

A ambdós serveis, s’hi accedeix demanant cita prèvia als següents telèfons: per majors de 30 anys al 608 57 32 63 i per joves menors de 30 anys al 603 57 32 63.