Setena edició de Camí de la Solidesa

dimarts, 22. març 2022 - 10:20

CAMÍ DE LA SOLIDESA. Hem acompanyat 87 organitzacions de l’ESS en la seva consolidació i enfortiment. Voleu ser les properes?

Hem acompanyat 87 organitzacions de l’ESS en la seva consolidació i enfortiment. Voleu ser les properes?

Sou una iniciativa de l’ESS liderada o gestionada per dones, o que vol formar dones en càrrecs de lideratge, i voleu millorar la vostra gestió i organització?

Veniu a conèixer el programa de Barcelona Activa creat per a enfortir i consolidar les empreses i entitats de l’Economia Social i Solidària a Barcelona: el Camí de la Solidesa.

El programa posa l’èmfasi en acompanyar a les organitzacions des d’una visió integral a afrontar el context actual a través d’incidir en l’estratègia i la millora de la gestió i els processos, incorporant transversalment la perspectiva de gènere.

Alhora es treballa un projecte d’enfortiment concret que pot estar relacionat amb la creació d’un pla estratègic, el desenvolupament d’una nova línia d’activitat, la millora d’eines o habilitats o una transformació jurídica, entre altres exemples.

 

A més, la convocatòria d’ajuts Enfortim l’Economia Social i Solidària, a la que podeu optar fins el 7 d’abril en aquest enllaç, ofereix a la modalitat Ac2 subvencions per cobrir despeses salarials sorgides de participar en accions formatives públiques, entre d’altres línies, compatible amb la participació al Camí de la Solidesa.

Candidatures obertes del 14 al 27 de març.

Per a més informació, consulteu el web del programa en aquest enllaç, contacteu amb innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat o truqueu al 933 20 34 04.