Contingut principal
Al contingut principal

Visites guiades presencials o virtuals

Les visites guiades són una oportunitat de conèixer l’univers del comerç de proximitat de manera privilegiada, descobrint l’ofici que realitzen els comerciants, les tasques i el funcionament dels establiments, els magatzems o els obradors. Per mà dels comerciants mateixos, l’alumnat pot descobrir els secrets que s’amaguen a cada racó de les botigues i les activitats que s’hi desenvolupen, participant en una activitat que els introdueix en el dia a dia dels comerciants.

Amb les visites guiades virtuals apropem els comerços a l’escola; mitjançant un vídeo de cada establiment, els comerciants expliquen a l’alumnat el gremi al qual correspon la seva botiga i la seva història. La visita es complementa amb una imatge de 360º del comerç amb la qual es visualitzen els principals productes que s’hi venen i els espais que el configuren.

Amb les visites guiades presencials els alumnes s’acosten als comerços de proximitat on els comerciants els expliquen la història de la seva botiga i del gremi al qual correspon. La visita es complementa amb un taller impartit pel mateix comerciant perquè els alumnes experimentin l’activitat que aquest desenvolupa.

Durant el curs 2022-2023 es poden visitar de manera virtual 14 comerços vinculats als sectors següents: