8a edició del programa de millora de competències en matèria de contractació pública

El programa es dirigeix a entitats del Tercer Sector Social

..
26/04/2024 - 14:26 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

La Confederació del Tercer Sector Social de Catalunya organitza la 8a edició del Programa de millora de competències en matèria de contractació pública per a entitats del Tercer Sector Social adreçat a professionals del sector que vulguin aprofundir en l’àmbit de la contractació pública. El termini de preinscripció romandrà obert fins al 7 de maig de 2024.

Aquesta formació té com a objectiu donar eines a les organitzacions del Tercer Sector perquè es puguin presentar a les licitacions i concursos públics en millors condicions. A més, és una oportunitat per a promoure el coneixement del marc legislatiu vinculat a la compra pública i responsable.

El programa està orientat a persones professionals que treballen en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones —hi ha 20 places disponibles. La formació consta de cinc sessions presencials (16, 23, 30 de maig i 5 i 12 de juny, de 10 a 14 h) a la seu de l’Associació Coordinadora Sinergia Social (c/ de Trajà 14).

La formació comptarà amb la presència de persones expertes:

  • José Manuel Fresno García, expert en afers europeus, Tercer Sector, polítiques socials, finançament, desenvolupament i posicionament estratègic.
  • Olga Castro García. Experta en matèria de contractació pública, especialitzada en entitats socials.
  • Francesc Martinez Peña. Consultor especialitzat en matèria de contractació pública.
  • Tomás Segura Andrés, advocat especialista en contractació pública i assessor a entitats sense afany de lucre.

Consulteu el programa complet a l’enllaç; i les condicions i preus, aquí.