Arriba el primer Festival de l’Economia Solidària de Catalunya

Jocs, tallers, música, tasts de productes, converses, gimcanes i molt més ompliran el Parc de l’Estació del Nord els dies 19 i 20 d’octubre.

02/10/2024 - 15:37 h

El FESC’24 serà un espai d’accés gratuït per a tots els públics on aprendre d’una manera lúdica què és l’economia social i solidària, i com aplicar-la a la nostra vida.

L’objectiu de la primera edició del Festival FESC és ajudar a entendre què és l’economia solidària de manera accessible i divertida, a través del joc i les experiències lúdiques. Hi haurà activitats per a tota la família, algunes dirigides als infants, que reflectiran l’esperit transformador de l’ESS, combinant art, música i màgia en diversos escenaris i espais a l’aire lliure.

Es podrà veure l’exposició “Quan allò quotidià esdevé extraordinari”, una mostra pràctica de com incorporar els principis de l’economia solidària en el dia a dia. Estarà estructurada en cinc àmbits: Com consumim, Com aprenem i ens divertim, Com treballem, Com convivim i ens cuidem, i un inicial que explicarà l’economia solidària i on es presentarà el joc interactiu “Social Fantasy: l’Escamot Rebel”, desenvolupat sota el paraigua del grup de treball SomESS de l’Estratègia ESSBCN2030.

A més, les persones visitants podran comprar productes tèxtils, cosmètics, culturals i d’alimentació en les més de 30 parades del mercat de productes de l’economia solidària. I per acabar d’arrodonir la festa, hi haurà una oferta gastronòmica amb begudes i menjar de l’economia solidària.

I pots consultar el programa d’activitats aquí.