Comenceu l’any formant-vos en ESS per impulsar o enfortir el vostre projecte

Barcelona Activa proposa un conjunt de càpsules formatives de curta durada i gratuïtes presencials o virtuals.

..
10/12/2021 - 12:00 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

Barcelona Activa inicia el 2022 apostant de nou per la formació estable, amb un conjunt de càpsules formatives de curta durada i gratuïtes que pretenen donar eines per tal d’impulsar o enfortir el vostre projecte. Les sessions es desenvolupen tant de manera presencial com virtual.

L’oferta es divideix en quatre grans àmbits. Per exemple, en el bloc de gestió d’organitzacions, de la mà de BaraBara Educació, hi ha càpsules que es fixen en els indicadors d’impacte o el balanç social, o també en presentar recursos per promoure la conciliació familiar, personal i laboral. Pel que fa a comunicació, Colectic se centra en màrqueting digital i xarxes socials o la visibilitat als mitjans de comunicació.

En el bloc de fiscalitat i finançament, impartit per Facto, s’aborden aspectes com la comercialització ètica, les formes jurídiques o les subvencions, entre d’altres. Finalment, BaraBara Educació també s’encarrega de les càpsules relacionades amb les tendències i oportunitats presentant qüestions com l’economia comunitària i de territori o l’economia feminista.

Doneu una ullada a tota l’oferta formativa, segons les vostres necessitats:

  • Empresa, per a empreses constituïdes.
  • Emprenedoria, per a projectes emprenedors i joves empreses.
..