El 4 de juliol no et perdis totes les activitats, xerrades, gastronomia, referents internacionals i d’altres sorpreses que hi haurà al Congrés del Cooperativisme de Catalunya

Evitem el col·lapse, Congrés del Cooperativisme de Catalunya, es proposa en el marc de la commemoració dels 125 anys del cooperativisme organitzat a Catalunya

..
18/06/2024 - 13:17 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

El Congrés serà una trobada única amb més de 1.500 persones per a commemorar el recorregut del moviment cooperatiu fins ara, conèixer el seu present i mirar cap al futur. Durant la jornada, s’aprofundirà en la identitat cooperativa i s’explorarà els trets diferencials d’aquest model i l’impacte positiu que té en la societat.

La Confederació de Cooperatives de Catalunya convida a inscriure’s a Evitem el col·lapse, Congrés del Cooperativisme de Catalunya (4 de juliol de 2024 al Palau de Congressos de Barcelona), amb l’objectiu d’aplegar a 1.500  persones, especialment les que formen part de cooperatives barcelonines i catalanes.

Evitem el col·lapse, Congrés del Cooperativisme de Catalunya, es proposa en el marc de la commemoració dels 125 anys del cooperativisme organitzat a Catalunya i d’una gran campanya de comunicació que es durà a terme al llarg d’aquest any. El Congrés és un dels esdeveniments que formaran part de la campanya.

En el moment actual, en què es travessen múltiples crisis que estan tensionant la societat i posant a prova els límits del planeta, des del cooperativisme català es fa una crida a trobar-se i celebrar la història del moviment, però sobretot, volent compartir-ne el present i projectar-se cap al futur. Per tant, aquest 4 de juliol, viu una experiència compartida per continuar avançant cap a una societat més justa i equitativa. Inscriu-te ja al Congrés del Cooperativisme de Catalunya de 2024!

La campanya de comunicació “Persones. Planeta. Propòsit” està present al territori català a través de 4 murals que son peces artístiques (monuments del cooperativisme), així com disposarà de vídeos (espots), publicitat de carrer i digital, incidència en premsa i en canals digitals. La campanya té el lema de “Persones. Planeta. Propòsit.” Perquè les cooperatives posen al centre el benestar i desenvolupament de les persones, tenen cura i respecte pel planeta i es comprometen a treballar amb el propòsit de contribuir al bé comú.