Informació sobre la 8a convocatòria de l’“Impulsem el Que Fas” de Barcelona Activa

La convocatòria de subvencions de Barcelona Activa es preveu que es publiqui al BOPB a finals de juliol o principis d’agost.

..
08/07/2024 - 10:26 h - Ajuntament Ajuntament de Barcelona

Barcelona Activa està treballant en la nova convocatòria 2024 del Programa de subvencions Barcelona per a l’Impuls Socioeconòmic del Territori “Impulsem el Que Fas”. La 8a convocatòria està prevista que es publiqui al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) a finals de juliol o principis d’agost, inclou sis modalitats i es preveu poder obrir les sol·licituds a inici de setembre.

El Programa “Impulsem el Que Fas” és una iniciativa per impulsar el desenvolupament socioeconòmic del territori. La convocatòria està prevista per la segona quinzena de juliol i inclou sis modalitats:

  1. Amunt persianes
  2. Innovació socioeconòmica i Economia Social i Solidària en sectors estratègics i en clau territorial
  3. Foment de l’ocupació de qualitat al territori
  4. Turisme responsable i sostenible
  5. Alimentació sostenible i consum responsable
  6. Centres de distribució urbana de mercaderies d’última milla

Canvis en la convocatòria

Una de les novetats importants d’aquesta edició és la inclusió d’un catàleg d’actuacions definides per cada modalitat. A més, el procediment per sol·licitar els ajuts serà de concurrència no competitiva, eliminant la necessitat de valoració comparativa amb altres propostes. Això significa que l’atorgament dels ajuts estarà basat en el compliment dels requisits establerts i la disponibilitat de pressupost.

Sessions informatives

Per conèixer tots els detalls sobre aquesta convocatòria, Barcelona Activa recomana la participació en les sessions informatives programades per juliol. Aquestes sessions oferiran informació sobre les novetats, característiques de cada modalitat i el procediment de sol·licitud d’ajuts. Cal inscriure’s prèviament a les sessions.

Nou laboratori de l'alimentació al 22@ ..