Itinerari gastronòmic per endinsar-nos al nou model de consum digital

Nova data del berenar col·loqui al terrat del Palau Foronda sobre consum digital: 15 de juny.

..
13/05/2022 - 14:30 h - Medi ambient i sostenibilitat Ajuntament de Barcelona

Quin gust fa el nou model de consum digital? Com ens facilita la vida? Quins reptes i problemàtiques genera? El pròxim 15 de juny, al terrat del Palau Foronda, se celebrarà l’itinerari gastronòmic per endinsar-nos al nou model de consum digital.

La pandèmia ens ha deixat un gust agredolç i ha canviat moltes coses, com la nostra manera de consumir, que en gran manera s’ha digitalitzat. En aquesta activitat gratuïta, a l’hort del terrat del Palau Foronda, farem un itinerari gastronòmic per descobrir aquest nou model de consum digital. Inscripcions a l’enllaç.

Tastet a tastet, degustant diferents productes de custòdia del territori de la mà del Club EMAS, anirem descobrint com ens facilita la vida la digitalització del consum i quins reptes i problemàtiques genera. I ho farem de la mà d’entitats expertes en la temàtica: l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC); Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació (CUS); Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i Opcions de consum responsable, que ens compartiran el seu punt de vista sobre com afecta aquest canvi de model en l’accés a la sanitat, en la mobilitat i en les vendes en línia.

17.30 – 18.00 h. Benvinguda Cafè

18.00 – 19.00 hCol·loqui-Tastet: El nou model de consum, amb OMIC, Coordinadora Usuaris Sanitat, Plataforma Transport Públic i Opcions de consum responsable.

19.00 – 19.30 hEndolcim el consum digital: Propostes des del consum responsable i debat.

Organitza: Espai Consum Responsable

Col·laboren: Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació, Associació per a la Promoció del Transport Públic, Opcions de consum responsable i Club EMAS (Custòdia del Territori).

Inscripcions a l’enllaç.