Itinerari gastronòmic per endinsar-nos al nou model de consum digital

Nova data del berenar col·loqui al terrat del Palau Foronda sobre consum digital: 15 de juny.

..
13/05/2022 - 14:30 h - Medi ambient i sostenibilitat Ajuntament de Barcelona

Quin gust fa el nou model de consum digital? Com ens facilita la vida? Quins reptes i problemàtiques genera? El pròxim 15 de juny, al terrat del Palau Foronda, se celebrarà l’itinerari gastronòmic per endinsar-nos al nou model de consum digital.

La pandèmia ens ha deixat un gust agredolç i ha canviat moltes coses, com la nostra manera de consumir, que en gran manera s’ha digitalitzat. En aquesta activitat gratuïta, a l’hort del terrat del Palau Foronda, farem un itinerari gastronòmic per descobrir aquest nou model de consum digital. Inscripcions a l’enllaç.

Tastet a tastet, degustant diferents productes de custòdia del territori de la mà del Club EMAS, anirem descobrint com ens facilita la vida la digitalització del consum i quins reptes i problemàtiques genera. I ho farem de la mà d’entitats expertes en la temàtica: Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació (CUS); Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), Opcions de consum responsable, i All Verd, que ens compartiran el seu punt de vista sobre com afecta aquest canvi de model en l’accés a la sanitat, en la mobilitat i en les vendes en línia.

17.30 h. Presentació

17.45 h. Ponències intercalades amb petits tastets

19.00 h. Cloenda i tancament de l’activitat

Organitza: Espai Consum Responsable

Col·laboren: Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació (CUS), Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), Opcions de consum responsable i All Verd.

Inscripcions a l’enllaç.