Novena edició del programa Camí de la Solidesa

Les organitzacions de l'ESS liderades per dones poden enviar la candidatura fins al 28 de maig.

..
19/04/2024 - 14:03 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

Des de la direcció d’Economia Social i Cooperatives de Barcelona Activa acompanyem organitzacions de l’Economia Social i Solidària (ESS) liderades per dones o que volen apostar per formar dones en posició de lideratge, per donar-vos suport en el desenvolupament d’una millora concreta.

Si sou una empresa o entitat de l’ESS, i compliu amb els requisits de participació, ja podeu enviar la vostra candidatura abans del 28 de maig a partir del següent formulari.  El programa s’iniciarà el 18 de juny i les sessions es duran a terme els dimarts, en horari de matí, combinant la modalitat en línia amb presencials a Bloc4.

Participant en el Camí de la Solidesa rebreu un acompanyament personalitzat durant sis mesos que combina formacions en diversos formats, assessoraments amb expertes i espais d’intercanvi i aprenentatge mutu. En començar el programa dureu a terme una anàlisi amb una persona experta per tal de decidir quin aspecte socioempresarial voleu treballar; altres participants han treballat el seu pla estratègic, una nova línia d’activitat socioeconòmica o la transformació jurídica de l’organització, entre d’altres.

En finalitzar, presentareu aquest pla i podreu optar a rebre un premi que inclou una ajuda econòmica i l’opció d’incubar-se gratuïtament a La InnoBAdora+.

Us convidem a apuntar-vos a les sessions informatives per conèixer l’equip i tots els detalls del programa.

Més informació a barcelonactiva.cat/camidelasolidesa