Oberta la 8a convocatòria Premis La Confederació fins al 2 de juliol

Els premis reconeixen iniciatives amb un valor diferencial en governança, transformació social o impacte en la comunitat

..
05/06/2024 - 10:00 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

La Confederació obre la convocatòria de la vuitena edició dels Premis La Confederació per a reconèixer iniciatives transformadores del tercer sector social de Catalunya. Les candidatures es poden presentar fins al 2 de juliol de 2024 a les 17 h.

En la 8a convocatòria dels Premis La Confederació 2024 es reconeixeran iniciatives que generen activitat econòmica en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones en tres categories:

  • Governança i organització interna. Iniciatives que, des d’una perspectiva organitzacional interna, fomenten la governança democràtica, la participació i les bones pràctiques que promouen la cura dels equips, que treballen per la cohesió interna, que impulsen l’equitat de gènere, o que aposten per la millora dels usos i la gestió del temps, entre d’altres.
  • Innovació en nous productes i serveis. Iniciatives transformadores per a la millora de la qualitat de vida de les persones a través de la generació de nous productes i serveis, que donen resposta a la realitat actual i les noves necessitats emergents.
  • Impacte en la comunitat. Iniciatives amb alt impacte en la comunitat, amb voluntat de transformació social, que involucren a agents de la comunitat i provoquen canvis en l’entorn de proximitat de les entitats.

Els projectes guanyadors de cada categoria rebran una dotació de 3.000 €. A més, es farà un vídeo promocional de les iniciatives guanyadores per enfortir la seva comunicació externa.

Reviseu les bases en el següent enllaç.