Passos per emprendre en ESS: itinerari formatiu gratuït per passar de la idea a l’acció

Totes les activitats es dissenyen envers diferents temàtiques per reforçar les organitzacions i projectes de l’àmbit de l’ESS.

..
13/01/2023 - 14:05 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

Si tens una idea de projecte dins l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS), individual o col·lectiva, i vols concretar-la en un projecte socioempresarial real, ja pots apuntar-te a les 4 formacions bàsiques que proposa la direcció d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa.

Dissenyat per acompanyar els projectes emprenedors des d’una fase incipient, l’itinerari tracta 4 punts claus per començar a emprendre. Totes les sessions seran impartides per Barabara Educació.

La primera sessió presenta els recursos que teniu disponibles per posar en marxa la vostra idea social, i presenta les dues eines per arrencar: el Canvas Social i el Pla d’empresa. A la segona i quarta sessions aprofundiràs en les eines esmentades, posant-les en pràctica a partir de la teva idea. I a la tercera sessió et centraràs a revisar les competències necessàries per emprendre de manera col·lectiva, fent una autodiagnosi de les teves habilitats.

Fes clic sobre cada sessió per a més informació i per reservar la teva plaça:

  1. Quines eines tinc per passar de la idea a l’acció? (Dilluns 30 de gener, de 15:30 h a 17 h, virtual).
  2. Analitzem la idea de negoci amb el Canvas Social. (Dimecres 1 de febrer, de 15:30 h a 19:30 h, presencial).
  3. Emprenedoria col·lectiva. (Dilluns 6 de febrer, de 15:30 h a 18:30 h, presencial).
  4. Comença a planificar el teu projecte. (Dimecres 8 i divendres 10 de febrer, de 15:30 h a 18:30 h, presencial).

A més, podràs conèixer altres persones emprenedores, creant sinergies i col·laboracions per al desenvolupament del teu projecte.

Un cop finalitzat l’itinerari, podràs complementar amb altres formacions i aprendre a crear el Pla de Vendes, el Pla de Comunicació, o el Pla Econòmic-Financer. Totes les activitats es dissenyen envers diferents temàtiques per reforçar les organitzacions i projectes de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària, amb una mirada d’innovació socioeconòmica.

Visita el web per a més formacions per a l’emprenedoria en ESS.