Publicada la Resolució Provisional de Subvencions de l'Enfortim l'ESS 2024

Ja es pot llegir al BOPB la Resolució provisional de la Convocatòria de subvencions per l’enfortiment de l’economia social i solidària i per la intercooperació en l’estratègia #essbcn2030 – enfortim l’ess 2024 de l’Ajuntament de Barcelona.

30/09/2024 - 14:44 h - Agenda 2030 Ajuntament de Barcelona

Ja es pot consultar el llistat provisional de les organitzacions beneficiàries de les subvencions Enfortim L’ESS d’aquest 2024. A partir de l’1 d’octubre, les entitats tindran un termini de 10 dies hàbils per presentar la documentació requerida i les al·legacions, si s’escau, per tant el dia 14 d’octubre inclòs.

Amb l’objectiu de facilitar les fases posteriors de la gestió de les subvencions, es portaran a terme unes sessions informatives virtuals sobre reformulacions, execució i justificació dels projectes subvencionats, on s’indicarà els principals canvis de normativa i de formularis. També hi haurà un apartat específic a les sessions per la comunicació i seguiment dels projectes, així com altres recursos a la disposició de les beneficiàries de projectes subvencionats. Més endavant s’informarà de les dates i hores i de l’enllaç on inscriure’s.

Pots consultar la resolució publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en aquest enllaç.