S’obre la 7a edició del programa Construïm en Femení
Dissenyat per a dones, o col·lectius de dones, el programa combina espais grupals i individuals.
Si estàs emprenent un projecte d’Economia Social i Solidària (ESS), de manera individual o col·lectiva, participa en el programa de Barcelona Activa Construïm en Femení on rebràs acompanyament durant 6 mesos per transformar la teva idea en projecte.
Dissenyat per a dones, o col·lectius de dones, el programa combina espais grupals (formacions, tallers, visites, etc.) i individuals (assessoraments personalitzats i tutories) amb l’objectiu de guiar a les participants en la creació de la seva proposta de valor i afrontar reptes més concrets en màrqueting, accés a finançament o gestió interna i d’equips, entre altres.
La 7a edició, que s’iniciarà el març de 2023, i serà impartida per Tandem Social, qui ja ha gestionat edicions anteriors. Consta de 75 h d’activitats comuns, combinant formacions i espais per a la col·laboració i creació de sinergies entre els projectes, i fins a 59 h de formacions específiques, opcionals i adequades a les necessitats de cada projecte. Totes les sessions es duran a terme en horari de matí.
Per participar-hi, ja pots enviar la teva candidatura a través d’aquest formulari.
Un cop acabat el termini, el 20 de febrer, s’avaluaran els projectes en funció al seu model de negoci, la formació i experiència de l’equip emprenedor, l’encaix de la iniciativa dins l’àmbit de l’ESS, la seva innovació i escalabilitat, i la coherència del projecte dins el Programa. Finalment, el 28 de febrer es publicaran els projectes seleccionats.
Per a més informació, consulta la web barcelonactiva.cat/construimenfemeni
Com ha evolucionat des de la primera edició?
El Construïm en Femení es va iniciar l’any 2018. Durant 6 edicions ha acompanyat 170 dones en la creació de 117 projectes. Cada edició s’ha adaptat a les necessitats detectades i a l’àmbit de l’ESS. Per exemple, la 7a incorpora més nombre d’hores d’acompanyament, ja que s’ha detectat que resulta molt útil per a les participants en l’hora d’engegar el seu projecte.
La mitjana de projectes participants en cada edició és de 20 iniciatives, però el nombre de persones vinculades a les activitats ha anat variant. La cinquena edició va arribar a les 52 persones, tenint un 75% de projectes col·lectius.