S’obre la 8a edició del programa Construïm en Femení

Dissenyat per a dones, o col·lectius de dones, el programa combina espais de formació grupals amb acompanyaments individuals.

..
26/03/2024 - 11:53 h - Ocupació i treball Ajuntament de Barcelona

Si estàs emprenent un projecte d’Economia Social i Solidària (ESS), de manera individual o col·lectiva, participa en el programa de Barcelona Activa Construïm en Femení on rebràs acompanyament durant 7 mesos per transformar la teva idea en projecte.

Dissenyat per a projectes liderats per dones, o col·lectius de dones, el programa combina sessions grupals (formacions, tallers, visites, etc.) i individuals (assessoraments personalitzats i tutories) amb l’objectiu de guiar i acompanyar a les participants en la formació de projectes d’emprenedoria social, afrontant també reptes més concrets com el màrqueting, l’accés a finançament o gestió interna i d’equips, entre altres.

La 8a edició, que s’iniciarà a finals de maig de 2024, serà impartida per Tandem Social, qui ja ha gestionat edicions anteriors. Consta de 104 hores de formació comuna en emprenedoria i competències, i 7 hores d’acompanyament individualitzat per cada iniciativa. Té una freqüència de dues sessions setmanals que es duran a terme en horari de matí.

Ja pots enviar la teva candidatura per participar al programa a través d’aquest formulari.

Un cop acabat el termini, el 22 d’abril, començarà l’avaluació dels projectes en funció del seu model de negoci, la formació i experiència de l’equip emprenedor, l’encaix de la iniciativa dins l’àmbit de l’ESS, la seva innovació i escalabilitat, i la coherència del projecte dins el Programa. Finalment, el 13 de maig es publicaran els projectes seleccionats.

Per a més informació, consulta la web barcelonactiva.cat/construimenfemeni o inscriu-te a les sessions informatives.