XI Business With Social Value, el 3 de juny de 2022 a Barcelona

Dinamització de pràctiques Socials i Sostenibles, el 3 de juny de 9.45 a 14.30 hores.

..
13/05/2022 - 10:47 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

La XI edició del Business With Social Value tindrà lloc el 3 de juny de 9.45 a 14.30 hores, emmarcant-se en els actes de promoció de la Sostenibilitat que organitzen l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Turisme i la Diputació de Barcelona.  

El Business With Social & Sustainable Value vol contribuir a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de pràctiques socials i vertebradores de la sostenibilitat en la cadena de valor. Destaquen l’accessibilitat, el medi ambient i la defensa de la nostra cultura i patrimoni.

A l’acte de benvinguda intervindran el Regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé; el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària, Álvaro Porro; la Diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, Eva Menor; el Vicepresident de la Fundació ”la Caixa”, Juan Jose Lopez Burniol; i la Directora de formació, ocupació i transformació de la Fundació ONCE, Sabina Lobato.

A més, aquest any hi haurà xerrades i taules sobre innovació social. Participaran, entre d’altres, Pau Garcia Milà, Eric Villalón, multi medallista paralímpic i cap de l’expedició a l’Antàrtida i Ricardo Castrillo. També hi haurà la taula rodona moderada pel Josep Cuní Som coherents amb la sostenibilitat?, amb el Dr. Jatinder Singh d’EADA, el Dr. Joan Fontrodona de IESE, i Miquel Escobosa de Catalonia Hotels & Resorts i Danone.

També s’organitzaran reunions comercials entre venedors socials, Centres Especials de Treball o Empreses d’Inserció que pertanyen a les plataformes Socials d’AMMFEINA, DINCAT, ECOM, FECETC, FEICAT, ILUNION I INCORPORA, i les empreses que volen trobar proveïdors socials que contribueixin en el seu propòsit de sostenibilitat. Les reunions s’organitzen prèviament a través d’un aplicatiu a la web.

Sobre Business with Social Value

És un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius a les institucions, organismes i empreses mercantils. Des de l’edició del 2016 afegeix l’oferta del Social & Sustainable Tourism per donar a conèixer i facilitar també el treball en xarxa a les empreses que facilitin les conductes empresarials de turisme Sostenible.

Per participar, les empreses i iniciatives interessades s’han d’inscriure www.businesswithsocialvalue.org. També poden rebre més informació escrivint a ksauquet@businesswithsocialvalue.org i mjpujol@businesswithsocialvalue.org.