Data/Hora
Títol
Organitza
On
Dimecres 08/09/21 10:00-11:30

INCORPORA LA PERSPECTIVA DE GÈNERE EN EL TEU PROJECTE

En aquesta activitat analitzarem les dificultats que tenim a l'hora d'elaborar projectes en relació a la incorporació de la perspectiva de gènere i treballarem com incorporar aquesta perspectiva en el nostre projecte, tant en el disseny com en l'avaluació.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa) - BARABARA EDUACIÓ
On:
AULA VIRTUAL
Dimecres 08/09/21 12:00-13:30

EINES PER A LA GESTIÓ D'EQUIPS

Quan parlem d'un projecte d'Economia Social i Solidària parlem sempre de projectes col·lectius, però com ens enfrontem al treball en equip? En aquesta activitat coneixerem eines i estratègies per millorar-lo, des de la gestió emocional, la gestió dels conflictes i la facilitació de processos.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa) - Barabara
On:
AULA VIRTUAL
Dilluns 13/09/21 10:00-11:30

LES OBLIGACIONS FISCALS DE LES ASSOCIACIONS

L'objectiu general serà conèixer les qüestions fiscals bàsiques i saber quines són les obligacions que s'han d'atendre davant la hisenda pública i les diferents repercussions tributàries existents en funció de la forma jurídica adoptada.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Dimecres 15/09/21 10:00-12:00

EINES COL·LABORATIVES I LLIURES PER TELETREBALLAR

L'objectiu és donar a conèixer i promoure l'ús de progrmari lliure com a eines vinculades a un ideari i uns valors en consonància amb l'entorn de l'economia social i cooperativa. Així com donar a conèixer eines de programari lliure que facilitin el teletreball
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Aula virtual
Dimecres 22/09/21 16:00-17:30

APREN A POSICIONAR EL TEU WEB I VISIBILITZA EL TEU PROJECTE D'ESS A INTERNET

El SEO o posicionament a cercadors permet millorar la visibilitat del teu lloc web als resultats orgànics dels motors de cerca. És a dir, que la teva pàgina web aparegui a les primeres posicions quan algú fa una cerca relacionada amb el teu contingut a la xarxa. Resulta imprescindible, doncs, per a que els teus usuaris/compradors potencials et trobin i trobin el que els hi estàs oferint.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa) - COLECTIC, SCCL
On:
Aula virtual
Dilluns 27/09/21 10:00-11:30

AVALUAR QUÈ FEM I COM HO FEM. INDICADORS D'IMPACTE I BALANÇ SOCIAL

En aquesta activitat presentarem diferents metodologies, eines i processos amb l'objectiu de conèixer, analitzar i decidir quin procés d'avaluació pot ser el més idoni segons les necessitats de la nostra entitat o projecte.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Aula virtual
Dimarts 28/09/21 16:00-17:30

FES VISIBLE EL TEU PROJECTE ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Vols sortir a la premsa i no saps com? Els mitjans de comunicació funcionen com un públic específic a qui dirigir les nostres accions comunicatives. Però per poder situar les nostres activitats i campanyes com una notícia, hem d'entendre com funcionen i aprendre a gestionar el nostre gabinet més enllà de la tradicional nota de premsa. En aquesta càpsula et mostrem altres eines i recursos per arribar al periodista de mitjans.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa) - COLECTIC, SCCL
On:
Aula virtual
Dimarts 28/09/21 16:00-17:30

ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING AMB VALORS!

Què diferencia el màrqueting amb valors del màrqueting de valors? És possible vendre els nostres productes i serveis a través d'eines i estratègies que reflecteixin com funcionen els projectes d'economia solidària? En aquesta càpsula reflexionem sobre aquestes qüestions i analitzem bones pràctiques.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa) - COLECTIC
On:
Aula virtual
Assessorament telemàtic

Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària en temps de COVID-19

Des de Barcelona Activa es vol acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que s'ha posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar i ajudar a que el vostre projecte tiri endavant. El servei ofereix assessorament, entre d'altres en: generació de la idea, legislació, fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d'equips i acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Aula virtual
Consulta el calendari

Càpsules formatives Innovació Socioeconòmica

Conjunt de càpsules formatives de curta durada i gratuïtes creades amb l’objectiu de dotar d’eines a les persones emprenedores i organitzacions de l’ESS i aquelles persones que vulguin apostar per la generació d’impactes ambientals i socials positius i models organitzatius més democràtics. Aquestes es duen a terme tant en format mono-sessió (una única sessió) com multi-sessió (en més d’un dia o sessió). - Oferta formativa destinada a entitats i organitzacions: https://empreses.barcelonactiva.cat/ca_ES/web/es/formacio-i-programes-per-a-entitats-d-economia-social-i-solidaria - Propostes per a les persones emprenedores: https://emprenedoria.barcelonactiva.cat/emprenedoria/cat/emprenedoria/activitats/tallers-altres-economies.jsp
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
AULA VIRTUAL

CONTACTA AMB NOSALTRES

Vols rebre informacions relacionades amb les economies comunitàries?        

Envia’ns un correu a economiescomunitaries@bcn.cat 
Si vols publicar un article i/o donar a conèixer el teu projecte envia’ns un correu a economiescomunitàries@bcn.cat