Data/Hora
Títol
Organitza
On
Dilluns 25/01/2021 (16-17h)

SESSIÓ INFORMATIVA PROGRAMA LA COMUNIFICADORA

Tens un projecte de l'àmbit de l'economia col·laborativa orientats a un model procomú o al cooperativisme de plataforma que necessita acompanyament o vols col·laborar amb altres per fer-lo possible? Vols aportar les teves habilitats de desenvolupament, de tecnologia lliure, o en altres àmbits a projectes d'aquest tipus? La Comunificadora és un programa d'impuls de Barcelona Activa per a projectes d'economia col·laborativa orientats al procomú (entenent-ho com la producció i autogestió comunitària d'un recurs compartit) i al cooperativisme de plataforma, en el marc de l'ecosistema d'Economia Social i Solidària. Es dirigeix a col·lectius o persones individuals que es vulguin afegir a un equip i que volen participar en la transformació de l'economia a través de projectes col·laboratius amb una forta dimensió comunitària. El programa comença al febrer i acaba al juny. Els projectes participants tenen accés a un itinerari flexible i personalitzat consistent en formacions, tallers de capacitació, tutories i assessorament individual, espais de treball col·laboratiu entre equips i trobades amb iniciatives de l'àmbit de l'economia col·laborativa i de l'Economia Social i Solidària.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Aula virtual
Dimarts 2 de Març de 16 a 17.30h

ASSOCIACIÓ O COOPERATIVA?

Els objectius generals de l'activitat són: Conèixer les qüestions fiscals i laborals bàsiques i saber quines són les obligacions que s'han d'atendre davant la hisenda pública, la seguretat social i les diferents repercussions tributàries existents en funció de la forma jurídica adoptada.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
AULA VIRTUAL
Dilluns 22 de març de 10 a 11.30h

AVALUAR QUÈ FEM I COM HO FEM. INDICADORS D'IMPACTE I BALANÇ SOCIAL

En aquesta activitat presentarem diferents metodologies, eines i processos amb l'objectiu de conèixer, analitzar i decidir quin procés d'avaluació pot ser el més idoni segons les necessitats de la nostra entitat o projecte.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Aula virtual
Dimecres 3 de febrer de 10 a 11.30h

LES OBLIGACIONS FISCALS DE LES ASSOCIACIONS

L'objectiu general serà conèixer les qüestions fiscals bàsiques i saber quines són les obligacions que s'han d'atendre davant la hisenda pública i les diferents repercussions tributàries existents en funció de la forma jurídica adoptada.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Dilluns 8 de març de 10 a 11.30h

PRIVACITAT I COOPERATIVISME DE PLATAFORMA

Conèixer les qüestions bàsiques relatives als conceptes de privacitat, secret, confidencialitat, compliment, dades, polítiques de privadesa, saber quines són les obligacions bàsiques de les cooperatives en relació a aquests temes quan el projecte cooperatiu encaixa dins l'anomenat cooperativisme de plataforma. Així com determinar la necessitat del propi projecte d'elaboració i implementació de polítiques de privacitat.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
AULA VIRTUAL
Assessorament telemàtic

Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària en temps de COVID-19

Des de Barcelona Activa es vol acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que s'ha posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar i ajudar a que el vostre projecte tiri endavant. El servei ofereix assessorament, entre d'altres en: generació de la idea, legislació, fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d'equips i acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa.
Organitza:
Innovació Socioeconòmica (Barcelona Activa)
On:
Aula virtual

CONTACTA AMB NOSALTRES

Vols rebre informacions relacionades amb les economies comunitàries?        

Envia’ns un correu a economiescomunitaries@bcn.cat 
Si vols publicar un article i/o donar a conèixer el teu projecte envia’ns un correu a economiescomunitàries@bcn.cat