Des del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum fomentem i enfortim les iniciatives socioeconòmiques de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària de la ciutat (cooperativisme, Tercer Sector, associacions, economies col·laboratives del procomú, economies comunitàries...). Per aquest motiu juntament amb Barcelona Activa oferim diferents programes d’acompanyament i assessorament amb experts en diferents sectors, tant per ajudar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics, com per consolidar i enfortir les vostres organitzacions.

Alhora, hem posat en marxa un servei permanent d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal de donar suport a totes aquelles persones i entitats que ho requereixin.

Si teniu una idea o esteu impulsant un projecte d’Economia Social i Solidària en aquest servei trobareu assessorament en generació d'idees, legislació i fiscalitat, màrqueting, elaboració de plans d'empresa, finançament, lideratge, organització i gestió d'equips, entre altres temes.

Si formeu part d’una entitat o empresa d’Economia Social i Solidària, en aquest servei trobareu assessorament en planificació estratègica, model de negoci, viabilitat i sostenibilitat, estratègies de comercialització, comunicació i eines TIC, models organitzatius i participatius, planificació financera, gestió econòmica i models societaris, entre altres temes.

Enllaços relacionats:

Acompanyament Economia Social i Solidària