Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals, curs 2023-2024

Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals, curs 2023-2024

Les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals tindran lloc des del 12 d’abril i fins al 4 de maig, ambdós dies inclosos.

Des del 12 d’abril i fins al 4 de maig, ambdós inclosos, tindran lloc les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals de Barcelona per al curs 2023-2024. Es desenvoluparan de manera presencial i també es convocaran sessions informatives en línia. Amb relació a les dues noves escoles (EBM Can Rosés i EBM Teixonera) i les dues escoles que es traslladen, s’amplien i canvien de nom (Esquitx serà l’EBM Pere Calafell i Trinitat Nova serà l’EBM Torre del Rellotge), es faran sessions informatives específiques.

Tota la informació, districte a districte, sobre la modalitat de les jornades de portes obertes i les dates, els horaris i els formats es pot consultar aquí. I la llista detallada de les escoles bressol municipals que estaran obertes el curs 2023-2024, amb l’enllaç al web de cada escola, l’adreça, el correu electrònic i el telèfon, es pot consultar aquí.

Noves escoles bressol municipals

El pròxim curs es posaran en marxa dues noves escoles bressol municipals: l’EBM Can Rosés (districte de les Corts) i l’EBM Teixonera (districte d’Horta-Guinardó). També es traslladen, s’amplien i canvien de nom dues escoles bressol municipals: l’Esquitx es trasllada i passarà a ser l’EBM Pere Calafell (districte de Sant Martí) i la Trinitat Nova es trasllada i passarà a ser l’EBM Torre del Rellotge (districte de Nou Barris). El curs 2023-2024 la xarxa municipal d’escoles bressol municipals estarà formada per un total de 105 equipaments educatius, gestionats per l’Institut d’Educació Municipal de Barcelona.

Preinscripció 2023-2024

La presentació de la sol·licitud de preinscripció es farà de manera telemàtica des del 4 de maig i fins al 17 de maig de 2023, ambdós inclosos. En casos excepcionals, durant les mateixes dates, les famílies podran presentar la sol·licitud de preinscripció presencialment, sempre amb cita prèvia, que cal sol·licitar posant-se en contacte amb l’escola triada com a primera opció.

Compartiu aquest contingut