Projectes de territori

Projectes compartits per les escoles bressol d’un mateix districte o barri amb la finalitat del treball conjunt i l’optimització dels recursos.

Ciutat vella
Els Grans Equipaments Culturals del barri, conjuntament amb la Fundació Tot Raval, han endegat un projecte per potenciar la interrelació entre institucions culturals del barri i els diferents centres educatius de la zona.
 

Ciutat Vella
La Xarxa d’Atenció a Infants i Famílies del Raval s’inicia l’any 2007, fruit d’un treball col·lectiu de professionals de Serveis Públics i Privats que treballen amb infància i família al barri del Raval i amb el suport del Districte de Ciutat Vella.

Les xarxes educatives 0-18 neixen en els diferents districtes de la ciutat amb la finalitat de ser un punt de trobada de tots els membres de la comunitat educativa pública del territori.

Eixample
La Xarxa PAPI (Projecte d'Alerta a la Petita Infància)  agrupa diferents serveis del districte i té com a objectiu millorar les estratègies i accions de prevenció i atenció holística i integral adreçades a la infància 0-3  i les seves famílies

Ciutat Vella
Un projecte de formació per a mestres d’escola bressol i P3 per donar a conèixer les possibilitats educatives de treballar amb l’art de manera competencial, a través dels llenguatges musical, corporal, plàstic i oral, a partir de l’obra de Picasso.

Horta-Guinardó
Un projecte interdisciplinari per a infants d’escoles d’Educació Infantil (P-3) i d’Escoles Bressol on es treballen els diferents llenguatges: musical, plàstic, corporal…, de forma conjunta explorant sensorialment els elements que formen part del nostre entorn natural. 

Gràcia
Projecte comú de totes les escoles bressol de Gràcia, que consisteix en una proposta sensorial al voltant de la música, la natura, l’art i d’un passeig multi sensorial pel jardins del Parc Güell, obrint als infants una porta per descobrir noves experiències.
 

En els diferents districtes de la ciutat, les escoles bressol municipals treballen conjuntament amb altres serveis d’atenció a la petita infància.

Compartiu aquest contingut