×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Fem Ràdio a les aules d’acollida

Marató de ràdio. A l'Espai Jove Casa Sagnier es va gravar els pòdcasts preparats en les aules d'acollida, iniciant a un dia ple d'emoció i parla en català.

El projecte Fem Ràdio es tracta d’un treball conjunt entre el LIC (equip de llengua i cohesió social), l’Espai Jove Casa Sagnier i Joves de Sarrià Sant Gervasi per a treballar aspectes lingüístics a través de la ràdio amb joves nouvinguts.

Marató de ràdio aules d’acollida a Casa Sagnier

Casa Sagnier va acollir la marató d’aules d’acollida d’aquest any, on l’objectiu principal va ser la gravació dels pòdcast preparat pels alumnes. En el procés de creació, els joves van tenir l’oportunitat de parlar de diferents aspectes dels seus països d’origen com: la cultura, l’esport, la gastronomia… tot en català.

L’equip de Llengua I Cohesió social (LIC), es va encarregar de l’apartat lingüístic, i un equip professional de gravació, facilitat per la Casa Sagnier, es va ocupar de la part tècnica. La finalitat d’aquesta unió d’esforços és fomentar la parla de la llengua catalana i donar activitats entretingudes i didàctiques als nouvinguts per facilitar el seu aprenentatge. Amb la motivació de fer els pòdcasts, els joves van tenir l’oportunitat de reforçar el seu aprenentatge de la llengua i fer pinya amb els seus companys, expressant-se en català.

En els següents enllaços podeu escoltar el resultat de la marató de ràdio. Gaudiu!!!