×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Assessories joves
Assessories joves

Joves de Sarrià Sant Gervasi

El Punt Jove ofereix assessories especialitzades i individuals amb cita prèvia: són atencions individuals on l’assessora us resoldrà els vostres dubtes i us donarà les eines i recursos indicats a la vostra necessitat.

L’ ASSESSORIA DE MOBILITAT INTERNACIONAL la tenim en presencial al nostre centre! Els dimecres de 16 a 19 h us podran assessorar. Per a joves que volen marxar a l’estranger a treballar, estudiar o fer un voluntariat.

L' ASSESSORIA ACADÈMICA la tenim els dilluns de 10 a 13h cada 15 dies. Per a joves que necessitin orientació en formació reglada, no reglada, beques, proves d'accés...

L'ASSESSORIA LABORAL, ASSESSORIA D’HABITATGE i l’ ASSESSORIA D’EMPRENEDORIA no les tenim físicament al nostre centre, però us podem tramitar la cita prèvia i derivar-vos al centre pertinent!

Com demanar la cita prèvia? Telèfon: 93 414 01 95 - Whatsapp: 630150895

Mail: pijsarriasantgervasi@bcn.cat

Presencialment en el nostre horari d’atenció.

Aquí t’escoltem

Entre les diverses activitats dels punts “Aquí t’escoltem” hi ha el servei d’atenció individual. Tens un mal dia i vols parlar amb algú? Sents angoixa o desànim i no saps què et passa? Necessites un canvi i no tens clar per on començar? Vine i en parlem!

Si et decideixes, només has de demanar cita prèvia o enviar la teva consulta directament a consulta_aquitescoltem@bcn.cat o bé per Whatsapp (601 632 317).

Konsulta’m

L’espai "Konsulta’m" és un servei de suport psicològic adreçat a adolescents i joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment i els problemes de salut mental. Aquest espai també ofereix assessorament als professionals que treballen amb grups d’adolescents o de joves.

Pots accedir al servei presencialment a l’Espai Jove cada dilluns de 16.30 a 19 h, sense necessitat de cita prèvia. Si necessites més informació, pots contactar per mail konsultam@chmcorts.com o telèfon: 672 642 573.

 

Altres Serveis Juvenils

  • Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

  • Centre d'Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ)

  • Centre per a Famílies amb Adolescents

  • Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD)

  • Programa d’atenció a joves (SAH Joves)

    Programa d’atenció a joves (SAH Joves)