×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Juliol a Sagnier

Inscripcions obertes!. Gaudeix d'un estiu emocionant i divertit amb les activitats de Juliol a Sagnier. Participa i descobreix un nou món amb les nostres propostes! Activitats gratuïtes i tallers intensius

Aquest juliol diverteix-te de la mà de Casa Sagnier amb les nostres superactivitats. Podràs aprendre noves coses i viure experiències inimaginables, des d’un monogràfic de Body Paint, fins a una masterclass d’electrodance. Apunta’t i viu un estiu ple de primeres vegades, en què les rialles no falten i la festa mai s’acaba…

Programa d’activitats

MONOGRÀFIC DE BODY PAINT NEÓ
Dimarts, 2 de juliol de 18 a 20 h
Per a joves de 16 a 25 anys
En aquest taller, les joves aprendran a crear dissenys de bodypaint fluorescents amb maquillatge neó. Exploraran tècniques de pintura corporal, com ara aplicació de colors, creació de textures i barreja de colors.
Inscripcions aquí!

MONOGRÀFIC D’ARTS PLÀSTIQUES
Dijous, 4 de juliol de 17 a 19 h
Per 18 a 30 anys
En aquest taller crearàs amb les teves mans un bol de ceràmica per posar-hi el teu esmorzar, la sopa freda dels mesos que vindran o el gaspatxo de l’estiuet. Es treballarà mitjançant la tècnica de pessic i seran retornades un cop surtin del forn.
Inscripcions aquí!

MONOGRÀFIC DE CIANOTÍPIA
Divendres, 5 de juliol de 17 a 20 h
Per a joves de 12 a 18 anys
En aquest taller aprendràs la fascinant tècnica de la cianotípia, un procés fotogràfic antic que crea imatges d’un color blau sobre teles i papers a través del sol. Passa per l’Espai de trobada a endinsar-te en aquest taller d’expressió creativa.
Inscripcions aquí!

4t TORNEIG ESCACS CASA SAGNIER
Dimarts, 9 de juliol de 17.30 a 20 h
Per a joves de 12 a 29 anys
Torneig d’escacs que posarà a prova les vostres habilitats davant d’altres ments brillants. Desafieu-vos a vosaltres mateixes i demostreu la vostra intel·ligència en aquest joc mil·lenari. Modalitat de torneig Masnou. També comptem amb una zona de joc lliure!
Cal inscripció prèvia
Inscripcions aquí! 

TARDA DE (DES)CONNEXIÓ (Taller d’aquarel·la + Ioga a la fresca)
Dijous, 11 de juliol
Per a joves de 12 a 29 anys
Desconnecta del món i connecta amb la teva creativitat i pau interior.
Aquesta tarda de (des)connexió començarà amb un taller d’aquarel·la on crearem la portada d’una llibreta i, a continuació, farem una classe de ioga a la fresca, als Jardins de Sagnier.
No cal experiència per a cap dels dos tallers. Anima’t!
Taller d’aquarel·la: crea la portada d’una llibreta!  de 16.30 a 18.30 h
Classe de ioga a la fresca de 19.00 h a 20.30 h
Inscripcions aquí! 

MONOGRÀFIC DE LETTERING
Dimarts, 16 de juliol de 18 a 20 h
De 18 a 29 anys
Sempre t’han agradat les lletres boniques? Vols aprendre a crear paraules amb estil i personalitat? Doncs apunta’t al nostre taller de Lettering a càrrec de l’artista Daniela Aguilera.
Inscripcions aquí! 

MASTERCLASS D’ELECTRODANCE I EXHIBICIÓ A L’AIRE LLIURE
Dijous, 18 de juliol, de 18.30 a 20 h
Per a joves de 12 a 29 anys
Veniu a la Casa Sagnier a gaudir d’una tarda d’electrodance a l’aire lliure! En aquesta activitat, podreu aprendre els passos bàsics d’aquest estil de dansa en una masterclass impartida per un professional. Després, podreu gaudir d’una exhibició. Veniu a ballar, a divertir-vos i a descobrir nous moviments!
A càrrec d’Electro Hope
Inscripcions aquí! 


TALLERS INTENSIUS:

TEATRE
Per joves de 12 a 17 anys
25, 26, 27 i 28 de juny
De 17 a 19 h
Taller intensiu de teatre en el qual establirem un primer contacte amb el món de la improvisació teatral des del joc absolut i la investigació.
L’objectiu principal és aprendre des del joc teatral i entendre el teatre com un joc que ens prenem molt seriosament; per aconseguir això establirem un ambient d’absoluta confiança i desinhibició davant l’exposició.
Preu: 23,50 €
Inscripcions aquí!

COSTURA
Per joves de 16 a 29 anys
1, 2, 3 i 4 de juliol
De 18 a 20 h
Taller intensiu de costura, on aprendrem les tècniques bàsiques de costura i costura a màquina.
Preu: 23,50 €
Inscripcions aquí!