×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

La Gala d'entrega de premis del concurs Docs Cooperants va passar per Casa Sagnier

El divendres 19 de novembre va ser la Gala d'entrega de premis. Docs Cooperants és un concurs de projectes per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat.

Enguany es van presentar 7 avantprojectes i el jurat va donar per guanyadors a dos d’ells. El primer premi, amb una dotació de 2.000 euros, va anar per a Plató 3 i el segon premi, amb una dotació de 1.000 euros per a En 3, 2, 1… Tiempo!

Plató 3 és la història d’un grup de joves de les terres de Lleida que s’agruparan per fer
una obra de teatre sobre el pub del seu poble. A partir d’aquest espai reflexionaran
sobre la joventut, la terra, les arrels, el futur i la seva forma de viure.

En 3, 2, 1… Tiempo! Tracta sobre la cultura de l’Hip Hop i l’impacte cultural i social que han generat les “batallas de gallos”, que s’han convertit en un referent cultural de la ciutat i en un punt de trobada de joves que aquí troben un lloc per a desfogar-se i passar una bona estona. Convertint les “batallas de gallos” en una forma de socialització.

La convocatòria Docs Cooperants té com a finalitat donar suport a projectes audiovisuals a escala local que tinguin com a objectiu fer visible la tasca dels joves en la millora del seu entorn a través de la cooperació, l’associacionisme, la participació i/o el voluntariat.

A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del projecte.

En la gala vam poder gaudir de la presentació de Microrealitats, el projecte guanyador de la convocatòria del 2020. Que amb gran qualitat mostra les realitats de micropobles de Catalunya.
L’any vinent esperem veure les produccions audiovisuals guanyadores d’aquest any: Plató 3 i En 3, 2, 1… Tiempo!