×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Vols formar-te en arts escèniques i musicals?

Adolescència i joventut. Entre un gran ventall de formacions, l’In-forma’t aixeca el teló per apropar-te tot el que vols saber sobre estudis d’àmbit artístic.

En el marc de l’In-forma’t, els serveis Joves de Sarrià-Sant Gervasi i de l’Eixample han programat un seguit de propostes per donar-te a conèixer les formacions relacionades amb les arts escèniques i la música. Vols descobrir quins estudis i professions engloba? Mira quines sortides té, sobre i darrere l’escenari:

Dimarts 20 de febrer a les 18 h a Joves de l’Eixample:
Vine a conèixer els estudis del CFGS de Tècniques d’actuació teatral i els Estudis Artístics Superiors d’Art Dramàtic.
Com pots accedir-hi? Quines assignatures faràs? Quan pots fer la preinscripció?
A càrrec de les escoles El Timbal i Eòlia.
Inscripcions

Dimecres, 21 de febrer a les 17.30 h a Joves de Sarrià-Sant Gervasi: Estudis tècnics del món de l’espectacle
Coneix els estudis de CFGS de Luminotècnia, Sonorització, Maquinària escènica, i Realització i Producció que es poden cursar a l’Institut de Tècniques Audiovisuals i de l’Espectacle de Barcelona.
A càrrec de l’Institut de Tècniques Audiovisuals i de l’Espectacle de Barcelona.
Inscripcions

Dimarts, 27 de febrer a les 18 h a Joves de l’Eixample: Posem els estudis en solfa! T’expliquem quines formacions superiors de música existeixen
Saps en què consisteixen els estudis superiors de música? En aquesta activitat descobriràs les diverses modalitats que pots cursar, els requisits per accedir-hi, els continguts de la prova d’accés, la durada i continguts dels cursos, les sortides professionals… i molt més!
A càrrec de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Inscripcions

Dijous, 7 de març a les 17.30 h a Joves de Sarrià-Sant Gervasi: Darrere l’escenari. Estudis i professions del món escènic
T’apassiona el “backstage” de l’espectacle? No et perdis l’oportunitat d’entendre com les teves habilitats poden prendre protagonisme professional darrere del teló!
En aquesta activitat descobrirem els estudis i professions tècniques i de gestió del món escènic, des de tècnics de so i llum, passant per vestuari i maquillatge fins a rols de gestió essencials.
A més, desxifrarem els secrets darrere de la màgia de l’escenari de la mà de joves professionals que treballen en projectes tan coneguts com el Polònia o els espectacles teatrals “La Jaula de las locas”, “Cantando bajo la lluvia” d’Àngel Llàcer o “Hits” del Tricicle. I no tot són espectacles de gran format, també comptarem amb joves que estan tirant endavant els seus projectes propis de direcció teatral o escenografia.
Inscripcions

Totes les activitats són gratuïtes i amb inscripció prèvia. Pots consultar la programació de l’In-forma’t aquí: barcelona.cat/informat