×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Si teniu entre 12 i 16 anys participeu en la gimcana jove 7xDESCOBRIR!

Adolescència i Joventut. Cal que formeu el vostre equip i us hi inscriviu entre l'11 i el 27 d'abril. Haureu de recórrer diversos equipaments del districte i superar diferents proves per poder optar al premi.

Cal que formeu el vostre equip i us hi inscriviu entre l'11 i el 27 d'abril. Haureu de recórrer diversos equipaments del districte i superar diferents proves per poder optar al premi.

La primera gimncana jove 7xDESCOBRIR té per objectiu que el jovent de Sarrià – Sant Gervasi conegui diversos espais del districte que ofereixen serveis i activitats per a joves i adolescents.

Està organitzada pel Districte de Sarrià – Sant Gervasi en col·laboració amb l’equipament de referència per a joves, l’Espai Jove Casa Sagnier, el servei infoJOVE de Sarrià i sis centres cívics:

  • CC Sarrià,
  • CC Casa Orlandai,
  • CC Vil·la Florida,
  • CC Can Castelló,
  • CC L’Elèctric,
  • i CC Vallvidrera-Vázquez Montalbán.

També hi col·labora el Parc d’atraccions Tibidabo.

L’activitat es desenvoluparà del 17 d’abril al 4 de maig, termini per superar les proves dels diversos espais i aconseguir els segells. El 5 de maig hi haurà una festa final a l’Espai Jove Casa Sagnier i s’hi celebrarà el sorteig.

El premi de l’equip guanyador consisteix a:

  • 6 entrades per al Parc d’atraccions Tibidabo.
  • Un taller per a cadascun dels membres de l’equip a escollir d’entre els que ofereixen els equipaments que hi participen.

Per participar-hi cal formar un equip d’un mínim de tres persones i un màxim de sis, i que cada membre s’hi inscrigui a través d’aquest formulari en línia, tot indicant el nom de l’equip.

A les bases adjuntes en trobareu tota la informació: requisits, autoritzacions i normes de funcionament. Llegiu-les atentament i participeu en la primera gimcana jove de Sarrià – Sant Gervasi 7xDESCOBRIR!