×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Emprenedoria, suport i orientació laboral a l'Espai Jove Casa Sagnier

Necessiteu ajuda en la cerca de feina? Teniu un projecte entre mans i us aniria bé tenir orientació?

Degut als efectes socials i econòmics de la pandèmia, l’atur entre el jovent ha augmentat considerablement, tal i com recull aquesta notícia. Davant d’això, a l’Espai Jove Casa Sagnier posem a la vostra disposició les activitats del nostre projecte laboral, que forma part del conjunt d’accions de dinamització del centre. Aquesta dinamització laboral us ofereix activitats i tallers de suport a la cerca de feina, l’orientació i inserció laboral, i el suport en el desenvolupament de projectes emprenedors.

Una de les eines de què disposem és l’espai de cotreball (coworking) on s’hi afavoreix el treball en xarxa amb altres entitats vinculades a l’equipament, amb instituts i amb altres agents de la ciutat de Barcelona. A més, també oferim orientació i acompanyament a les emprenedores per part del personal de dinamització.

Una altra línia d’acció que treballem és la fabricació digital, dirigida a tots els projectes que incloguin d’alguna manera aquesta tecnologia. Nosaltres treballem en xarxa amb diversos ateneus de fabricació digital i a més tenim al nostre espai eines d’impressió 3D. Si esteu treballant en un projecte o en teniu algun en ment, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us orientarem.

Si voleu saber més sobre les accions de suport laboral i d’emprenedoria, o necessiteu orientació, poseu-vos en contacte amb la nostra dinamitzadora laboral i us atendrà encantada: laboraljoves@casasagnier.net.

Punt infoJOVE

Recordeu que, a banda de la dinamització, també podeu fer ús dels serveis del Punt infoJOVE de Sarrià-Sant Gervasi, que es troba a l’Espai Jove. Elles compten amb una assessoria laboral d’atenció individual a què podeu accedir demanant cita prèvia per correu electrònic: informaciojoves@casasagnier.net o trucant al 93 414 01 95.