×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Estiu a Sagnier!

Hi ha un món d'activitats per a gaudir l'estiu a Casa Sagnier

L’espai Jove Casa Sagnier va preparar un grapat d’activitats educatives i engrescadores per a començar a gaudir de l’estiu amb lleure i diversió.

Durant les setmanes que van des del 28 de juny al 23 de juliol tindrà lloc, per una banda, l’habitual CASAL D’ESTIU, amb propostes de: Sortides, Tallers de Robòtica, Audiovisual i Art Crític. I per una altra banda, un CURS DE PREMONITORS per a joves de 14 a 17 anys que vulguin apropar-se al món del lleure en una experiència enriquidora. Aquestes activitats són emmarcades dins la campanya de vacances d’estiu T’ESTIU MOLT 2021.

Juliol s’omple d’activitats

L’oferta contínua sota el lema 100% ESTIU amb TALLERS INTENSIUS de PROGRAMACIÓBODYPAITING i K-POP. A més a més, els dimarts es dinamitza el jardí amb diverses activitats gratuïtes i puntuals com: SOFTCOMBAT, un TORNEIG D’ESCACS i el tastet de BODYPAINTING. Tots els dijous els jardins d’Enric Sagnier es converteixen en l’escenari perfecte per al cicle musical CONCERTS A LA FRESCA, on grups de joves faran el seu propi directe.

També tindrà lloc l’exposició “ROJO” de Marta Waterme & Sandra Rego, de l’1 al 31 de juliol.

Ja ho veus, hi ha de tot per a gaudir de l’estiu a Casa Sagnier! 😉

 


TALLERS INTENSIUS:

Taller intensiu de programació
Per a joves de 12 a 17 anys
Del 28 de juny al 1 de juliol
de 16 a 18h
Preu: 22,17€

Taller intensiu de Bodypainting
Per a joves de 18 a 29 anys
Del 5 al 8 de juliol
de 18 a 21h
Preu: 22,17€

Taller intensiu de K-pop
Per a joves de 12 a 17 anys
Del 12 al 15 de juliol
de 16 a 18h
Preu: 22,17€