×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Hip-hop contra el racisme 2021

Ja és aquí la nova edició del HHCR. Consulteu les activitats i concursos que s'organitzen!

Hip-hop contra el racisme és un esdeveniment que reuneix els elements artístics de la cultura hip-hop sota la temàtica: “No a la discriminació racial”, reivindicant el Dia de l’Eliminació de la Discriminació Racial i el Dia de la Poesia, celebrat el 21 de març, i servint-se de la força de la música, la dansa, l’esport i les arts plàstiques per a per a potenciar la convivència entre cultures i persones de qualsevol part del món.

Enguany el festival tindrà lloc del 16 al 21 de març, amb activitats diferents cada dia. Està organitzat per l’Espai Jove Casa Sagnier en col·laboració amb l’associació cultural Llobregat Block Party. A més es preveu la col·laboració d’altres entitats i associacions relacionades amb la immigració i els drets humans.

Activitats 

Xerrades i activitats per promoure la lluita contra el racisme: per a conscienciar al públic més jove de la necessitat d’un canvi en la manera de pensar i afavorir la diversitat cultural.

Tallers: breakdance, danses africanes, graffiti, DJ i tècnica vocal en el rap. Tots els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia!

Jocs de bàsquet: K.O., tripes i freestyle. Hi haurà premis pels guanyadors!

Concursos: convoquem 3 concursos amb la temàtica: “No a la discriminació racial”, per la convivència entre cultures, lluita contra la xenofòbia i el racisme. Descarregueu-vos les bases en aquesta pàgina.

  • Rapeja contra el racisme.
  • Escriu contra el racisme.
  • Dibuixa contra el racisme.

Com hi participo? Inscripcions i descàrrega de material

Pels concursos, llegiu les formes de participació a les bases adjuntes en aquesta pàgina. Pels tallers, cal inscripció prèvia contactant amb l’Espai Jove: espaijove@casasagnier.net.

Calendari d’inscripcions:

 • Concursos: del 19/02/2021 al 16/03/2021 a les 23.59 h.
 • Taller graffiti: a partir del 22/02/2021
 • Jocs de bàsquet: a partir del 22/02/2021
 • Resta de tallers: a partir del 26/02/2021

Important! El taller de graffiti tindrà dues sessions: dimecres 10 de març a les 18 h (disseny) i dissabte 20 de març a les 11 h (pintarem el graffiti).

Beats pel concurs “Rapeja contra el racisme”. Tal i com s’explica a les bases, per participar en aquest concurs heu de fer servir un d’aquests beats de base. Escolliu-ne un!

 1. https://drive.google.com/file/d/1dONDpTuvTuOSBGhXyA0PGoJmicbrDLBA/view?usp=sharing
 2. https://drive.google.com/file/d/14fuIMArsvzUb0KVGbkWwHiToG_6-0l0l/view?usp=sharing
 3. https://drive.google.com/file/d/16xNbpEsoD7HtpcyKocDMbJP4SJGkyVwh/view?usp=sharing

 

Més informació a l’Instagram de HHCR: @hiphopcontraelracisme

Si teniu cap dubte o voleu més informació, escriviu-nos un mail a: espaijove@casasagnier.net.

Adjunts