×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

La campanya 'Si l'encertes, l'endevines' arriba a Sarrià - Sant Gervasi

El concurs, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, tindrà lloc de l'1 al 27 de juny,

El concurs, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, tindrà lloc de l'1 al 27 de juny,

El CNL de Barcelona organitza la campanya ‘Si l’encertes, l’endevines’ per sisè any consecutiu amb l’objectiu de donar suport al comerç de barri i gaudir de la llengua.

El concurs tindrà lloc del dimarts 1 de juny al diumenge 27 de juny i consisteix a endevinar il·lustracions creades per joves estudiants de l’Escola d’Art Superior de Disseny Llotja. Al districte de Sarrià – Sant Gervasi, el concurs compta amb la participació de l’Associació de Comerciants i Artesans del barri del Farró.

Tothom que ho desitgi podrà participar en el concurs per endevinar les frases fetes amagades i guanyar grans premis patrocinats pels eixos col·laboradors. S’hi podrà participar tant de manera presencial, omplint una de les 4.000 butlletes repartides per tots els comerços que hi participen, o bé en línia amb el codi QR dels cartells o entrant a Concurs Si l’encertes, l’endevines 2021.

Al districte, les butlletes es podran recollir en 3 punts i també es podran dipositar en una capsa un cop omplertes: al Centre Cívic Vil·la Urània (carrer Saragossa, 29), a l’Espai Jove Casa Sagnier (carrer Brusi, 61) i a la Xarcuteria Bragulat (carrer Pàdua, 105).

Hi participen un total de 13 eixos comercials per tota la ciutat i 34 establiments.

Més informació