×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Novembre contra les violències masclistes

Contra la Violència de Gènere. La joventut serà feminista o no serà!

El 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, per a denunciar i erradicar la violència que sofreixen les dones arreu del món.

Des de Casa Sagnier es reivindica la lluita contra les violències masclistes, amb un cicle d’activitats durant tot el mes de novembre, per a reflexionar i afavorir l’empoderament de les dones.

Enguany el tret de la sortida el marcarà el concert de la Núria Duran, el divendres 4 – 18.30 h i durant tot el cicle ens acompanyarà la il·lustració de l’artista Laia Ballester Galdón, qui ens ha dit el següent sobre la seva obra: “He dibuixat una mare i filla abraçades i florint, ja que la relació mare/filla és un vincle essencial en la vida de les dones. És una escena que visc cada dia amb la meva mare, abraçar-nos després de viure una situació de violència masclista per ser dues dones soles en aquest món patriarcal, per a enfortir-nos juntes.”

El cicle continuarà amb diversos tallers com Taller de Còmic amb perspectiva de gènere, Dissabte, 5, 12, 19 i 26 – de 17 a 19 h – Un taller on analitzarem uns quants tòpics que es repeteixen força i n’escollirem (almenys) un per subvertir-lo en una historieta de creació pròpia. Taller no mixte, de 12 a 17 anys
L’iceberg de les violències: Taller d’aquarel·la, Divendres, 11 – de 18 a 21 h – Taller d’expressió artística per denunciar les violències masclistes des de l’empoderament. Les obres realitzades al taller seran exposades fins a finals de mes.
Taller no mixt, a partir de 16 anys
Reflexionem sobre el consentiment sexual, Dimecres, 16 – de 18.30 a 21 h – Farem un debat on reflexionarem sobre la percepció del consentiment sexual per part de la societat.
Taller per homes cis i heterosexuals, de 18 a 35 anys
Cicle menstrual conscient. Taller per a persones menstruants, Dijous, 24 – de 18 a 20 h – El cicle menstrual és un procés cíclic que influeix en la nostra manera de percebre i habitar el món, de gestionar les nostres emocions, tenir cura de la nostra salut i la relació amb l’entorn.
Taller d’autodefensa transfeminista, Dimecres, 30 – de 18.30 a 20.30 h – Explora l’autodefensa davant d’agressions masclistes des de la vessant tant física com psicològica. Adreçat a totes les identitats de gènere de qualsevol orientació, excepte homes cis. -a partir de 16 anys

Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció (excepte el concert), per a més informació truca al 93 414 01 95 o escriu un mail a espaijove@casasagnier.net

La joventut serà feminista o no serà!