×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Participem al projecte europeu MakeInTeach!

Avui us volem parlar d'un projecte europeu relacionat amb la cultura maker!

El projecte MakeInTeach (MAKerspaces for INnovation in TEACHing practice) està pensat per desenvolupar nous mètodes d’ensenyament i entorns d’aprenentatge a través dels Makerspaces i FabLabs, així com de les idees de “l’aprenentatge actiu” i “l’aprendre a aprendre”. Hi participen socis del projecte de diverses ciutats europees com Bèrgam, Barcelona, Sevilla, Tallinn i Sofia. L’Espai Jove Casa Sagnier també hi participa perquè apostem per aquests nous models, que són aplicables a la formació professional, i l’integrem com a part d’allò que presentem als instituts des del nostre projecte laboral.

L’any passat es va fer una primera trobada internacional a Bèrgam i properament, quan les condicions de la pandèmia de covid ho permetin, es faran noves trobades. Voleu saber-ne més? Vegeu en aquest vídeo què hi diuen la Montse, dinamitzadora laboral de Casa Sagnier i la Marta, del Centre Cívic Vil·la Urània, que juntament amb els companys del JAC Convent Sant Agustí i del MakerConvent, estan participant en aquest projecte des de Barcelona.