Passejada 'El Poblenou: el Manchester català'

Atrás

Horarios

Les biblioteques de Sant Martí organitzen "Sant Martí, barri a barri", un cicle de passejades per descobrir anècdotes dels barris amb el guiatge de les entitats de memòria històrica del Districte

La xarxa de Biblioteques de Sant Martí convida tothom a descobrir la història desconeguda dels barris de Sant Martí a través d’unes passejades en què diverses persones coneixedores del territori explicaran episodis de tota mena.

Es tracta d’una programació de 7 propostes que tindran lloc de juny a novembre. La participació és de franc i cal inscripció prèvia, que es pot formalitzar a qualsevol de les biblioteques del districte o a través dels enllaços habilitats.

Amb Joan C. Luque, de l’Arxiu Històric del Poblenou. Inici: Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz (Joncar, 35 – Can Saladrigas). Durada, 3 hores

A les passejades hi col·laboren veus expertes de persones membres d’entitats com ara l’Arxiu Històric del Poblenou, la Societat d’Estvdis de la Verneda de Sant Martí i el Taller d’Història del Clot–Camp de l’Arpa, a més de Cementiris de Barcelona.

Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz

Dirección:
Carrer del Joncar, 35
:
Sant Martí
Barrio:
el Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz
Cuándo
19/10/2024

Phone number

Tel.:
934856622