'Còmic debat', a càrrec d'Alejo Valdearena

Atrás

Traductor de google :

T'agraden els còmics? Si tens entre 9 i 14 anys, apunta’t a ‘Còmic debat’, un club de lectura on llegirem, discutirem, esbudellarem i recomanarem còmics, incloent-hi el teu còmic preferit. Sí, has llegit bé... EL TEU CÒMIC PREFERIT! Si en tens molts hauràs de decidir-te per un!

En la primera sessió llegirem Somriu, de la gran Raina Tegelmeier, la mateixa autora de la sèrie El Club de les Cangur. És un còmic autobiogràfic en què Raina ens explica com, just abans d'entrar a l'institut, es va trencar les dues dents frontals (les paletes, vaja). La pobra Raina s’ho va passar fatal, però va sobreviure per a explicar-ho en un còmic divertit i emocionant.

En la segona sessió, llegirem Snap Dragon, la història d'una nena que se sent rara i sola. Per sort, Snap coneix per casualitat a Jacks, una senyora que li ensenyarà dos oficis, cadascun més increïble: el de l'articulació d'esquelets i el de... bruixota!

I finalment, a la tercera sessió, recomanarem el nostre còmic preferit i llegirem un dels còmics que recomanats pels companys i companyes del club.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Biblioteca Jaume Fuster.
Inscripciones en:
Biblioteca Jaume Fuster.

Biblioteca Jaume Fuster

Dirección:
Plaça de Lesseps, 20*22
Distrito:
Gràcia
Barrio:
Vallcarca i els Penitents
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Biblioteca Jaume Fuster
Cuándo
De 09/10/2024 a 04/12/2024

Número de teléfono

Tel.:
933684564

You may also be interested in...