Concert "YellowStraps"

Atrás

Traductor de google :

Durant gairebé una dècada, YellowStraps, una banda de Brussel·les formada inicialment pels germans Yvan i Alban Murenzi, ha cultivat un tipus de neo soul i rap únic que ja ha quedat com a segell inherent al nom artístic.

Actualment, Yvan lidera el projecte i es troba en plena continuïtat del seu estil inconfusible, així com en la recerca de nous horitzons. En la seva última obra “Tentacle”, l’artista s’immersa encara més en el perfeccionament de les seves habilitats vocals, tant en termes de tècnica, donant profunditat i elegància a les seves línies melòdiques, com en la manipulació i experimentació amb efectes electrònics.

La seva línia artística és innovadora, fresca i depurada. Mostra d’això és la seva sessió de 2020 a Colors, on el projecte exhibeix una maduresa musical impecable. Els paisatges musicals de YellowStraps es desdibuixen en una fantasia melòdica delicada que cristal·litza en un tipus de neo soul anglosaxó amb bedroom R&B i jazz que desafia el paradigma musical convencional.

Horarios

La Nau - Espai de Creació Musical

Dirección:
Carrer d'Àlaba, 30
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
la Vila Olímpica del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
La Nau - Espai de Creació Musical
Cuándo
23/05/2024

Número de teléfono

Tel.:
932250314

Página web

Web venda d'entrades:
https://www.festival-millenni.com

You may also be interested in...